Mudanya Kavşağı'nda Düğüm Çözülüyor - Son Dakika
Yerel

Mudanya Kavşağı'nda Düğüm Çözülüyor

Mudanya Kavşağı\'nda Düğüm Çözülüyor

Araç trafiğinin en fazla olduğu noktalardan biri olan ve ihtiyacı karşılamakta zorlanan Mudanya Kavşağı’nda, Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü işbirliğinde başlatılan çalışmalar hızla sürüyor.

16.08.2016 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Araç trafiğinin en fazla olduğu noktalardan biri olan ve ihtiyacı karşılamakta zorlanan Mudanya Kavşağı'nda, Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü işbirliğinde başlatılan çalışmalar hızla sürüyor.

Çalışmalar kapsamında 2'şer şerit olan geliş gidiş yolları 4'er şeride çıkarılırken, anayolun Eylül ayı başında, üst yolları ile bağlantı yollarının da okullar açılmadan önce bitirilmesi planlanıyor. Köprü tabliyelerinin konulmaya başladığı çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, çalışmalarda belirlenen takvimden önde gidildiğini belirterek, Mudanya Köprülü Kavşağı'nın Bursa trafiğine büyük bir nefes aldıracağını söyledi.

Bursa'da ulaşımı sorun olmaktan çıkarmak amacıyla raylı sistem, yeni yol açma, köprü ve kavşak yapımı çalışmalarına hız veren Büyükşehir Belediyesi, ihtiyacı karşılamakta zorlanan eski köprülerin yenilenmesi çalışmalarını da sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Altın ve Fehmi Ökten ile birlikte Mudanya Kavşağı'nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Bursa'nın ulaşılabilir bir kent olması hedefiyle tüm kurumlarla işbirliği içinde yoğun bir çaba harcadıklarını, Mudanya Kavşağı'nı da Karayolları Bölge Müdürlüğü ile işbirliğinde yenilediklerini belirten Başkan Altepe, çalışmaların belirlenen takvimden önde ilerlediğini kaydetti. Anayolda 2'şer şerit olan geliş gidiş yollarının yeni proje ile 4'er şeride çıkarıldığını ve kapasitenin 2 kat artırıldığını vurgulayan Başkan Altepe, "İzmir ve Bursa yönüne direkt geçişin verileceği yol aybaşında tamamlanmış olacak. Eylül ortasına doğru da okullar açılmadan üst yol ve bağlantı yolları tamamlanacak. Şehir içi trafiğe nefes aldıracak ve Bursa'ya değer katacak bir çalışma. İnşallah bittiğinde çektiğimiz sıkıntılara değecek. Şimdiden Bursa'mıza hayırlı olsun" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mudanya Kavşağı'nda Düğüm Çözülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement