Mudanya'nın Güzelliği Magnetlerde - Son Dakika
Yerel

Mudanya'nın Güzelliği Magnetlerde

Mudanya'nın tarihi, kültürel ve turistik simgeleri, el emeği ile yapılan birbirinden güzel magnetlerle hem yaşatılıyor, hem de ilçeye gelen yerli ve yabancı turistlerin beğenisine sunuluyor.

22.05.2015 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mudanya'nın tarihi, kültürel ve turistik simgeleri, el emeği ile yapılan birbirinden güzel magnetlerle hem yaşatılıyor, hem de ilçeye gelen yerli ve yabancı turistlerin beğenisine sunuluyor.

Magnet Ustası Mustafa Çelikmala tarafından yapılarak Mudanya ve Tirilye'de satışa sunulan magnetler, ziyaretçiler tarafından da büyük ilgi görüyor.

Yelkenli gemiden, ev motiflerine, Mudanya Mütareke evinden balık figürlerine birbirinden güzel magnet çeşitleri, satışa sunuluyor. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ilçeye gelen yerli ve yabancı turistlerin, gerek tarihi ve kültürel bölgeleri, gerekse Mudanya hatırası ürünleri alarak, hem Mudanya'da hoşça vakit geçirmelerinin sağlandığını, hem de ilçenin tanıtılması açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

Başkan Türkyılmaz, "Mudanya'nın turizm potansiyelinin artırılması amacıyla, gerek tarihi ve kültürel yapıların restorasyonu, gerek çevre düzenlemesi ve gerekse hediyelik eşya kültürü gibi çalışmalara büyük önem veriyoruz. Mudanyamızın değerlerini tanıtan magnet üretiminin artırılmasıyla ilgili gerekli çalışmaları yürütüyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mudanya'nın Güzelliği Magnetlerde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement