Mudanyalı Gençlerden Bursa Kent Konseyi'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Mudanyalı Gençlerden Bursa Kent Konseyi'ne Ziyaret

Mudanyalı Gençlerden Bursa Kent Konseyi\'ne Ziyaret

Bursa Kent Konseyi (BKK) Semih Pala, AK Parti Mudanya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed İzzet Dursun ile yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

09.04.2015 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Kent Konseyi (BKK) Semih Pala, AK Parti Mudanya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed İzzet Dursun ile yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

AK Parti Mudanya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed İzzet Dursun, Gençlik Kolları Başkanvekili Kamil Burhan, Teşkilat Başkanı Taner Bayrak ve Seçim İşleri Başkanı Oğuzhan Yılmaz, Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala'yı ziyaret ederek yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

30 çalışma grubu, 4 Meclis, yüzlerce kurumsal ve bireysel üyesiyle çalışmaları sürdürdüklerini anlatan Pala, yılda bin 500 faaliyet yapabilecek güçte olduklarını söyledi. Toplumsal Denge Çizgisi kavramını ile herkese ve her kesime hitap ettiklerinin altını çizen Pala, "Kent konseyi çatısı altına gelen herkese söz hakkı veriyoruz. BKK'yı, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin destek ve katkılarıyla, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin konuya yatkın olmasıyla, bizlerin de icra potansiyelimizle Türkiye'de bir numara yaptık" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mudanyalı Gençlerden Bursa Kent Konseyi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement