Mudanyaspor'da, Bursaspor'un 15 Yıl Önceki Başkanı Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Mudanyaspor'da, Bursaspor'un 15 Yıl Önceki Başkanı Adaylığını Açıkladı

Mudanyaspor\'da, Bursaspor\'un 15 Yıl Önceki Başkanı Adaylığını Açıkladı

Bursa’da 16 üyenin katılımıyla gerçekleşen Mudanyaspor kongresinde yönetime aday çıkmayınca, Bursaspor’un 1999-2000 yıllarında başkanlığını yapmış olan Recep Günay olağanüstü kongre öncesi adaylığı açıkladı.

22.06.2015 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da 16 üyenin katılımıyla gerçekleşen Mudanyaspor kongresinde yönetime aday çıkmayınca, Bursaspor'un 1999-2000 yıllarında başkanlığını yapmış olan Recep Günay olağanüstü kongre öncesi adaylığı açıkladı.

Alınan kongre kararı sonrası Bursaspor'un 1999-2000 yıllarında başkanlığını yapmış Recep Günay Mudanyaspor yönetimine aday olduğunu açıkladı. Günay yaptığı açıklamasında Mudanya ve Bursa sporuna katkıda bulunmak amacıyla sporun içinden gelen birisi olarak Mudanyaspor'u önceki yönetimin desteğiyle çok iyi yerlere getirmek için çalışacaklarını söyledi.

Günay, Mudanyaspor'u 2. Lig'e çıkarmayı planladıklarını belirterek, "Yaptığımız anlaşmalar sonucu Bursaspor'un pilot takımı olarak Mudanyasporlu gençlerin bir hedefi olmalarını, Bursaspor'da oynayabilmeleri için imkan sağlayacağız. Bursaspor yönetimi ile birlikte el ele vererek Mudanyaspor'u iyi yerlere getirebilmek için sadece ben değil, biz olarak yönetime talibiz" dedi.

Şu an başkanlık görevini sürdüren Rüştü Cozlan ise, Mudanyaspor'u şu ana kadar kendi katkılarının dışında sadece yüzde 25'lik bir destekle götürmeye çalıştığını fakat bu noktadan sora yapacak bir şeyin kalmadığı söyledi. Cozlan, başkanlığı bırakmaktan duyduğu büyük üzüntüyü dile getirdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mudanyaspor'da, Bursaspor'un 15 Yıl Önceki Başkanı Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement