Mudanyaspor'da Teknik Direktörlüğe Serbest Getirildi - Son Dakika
Yerel

Mudanyaspor'da Teknik Direktörlüğe Serbest Getirildi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Mudanyaspor, teknik direktörlük için 2013-2014 sezonunda da takımı çalıştıran Selçuk Serbest ile anlaştı.

01.08.2015 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Mudanyaspor, teknik direktörlük için 2013-2014 sezonunda da takımı çalıştıran Selçuk Serbest ile anlaştı.

Mudanyaspor'u 2013-2014, Gemlikspor'u da 2014-2015 sezonlarında Süper Amatör Lig'de şampiyonluğa ulaştıran Serbest, Mudanyaspor yöneticileriyle anlaşmaya vardı.

Daha sonra Mudanya temsilcisi, Bursaspor altyapısından yetişen futbolcular ön libero Mesut Özgür ve orta saha oyuncusu Yunus Namdar ile sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı Recep Günay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Serbest ile sözleşme imzalayıp onun istediği iki futbolcuya imza attırdıklarını söyledi.

Mudanyaspor'un 94 yıllık mazisi bulunduğunu dile getiren Günay, şöyle konuştu:

"Ülkemizde, kuruluşu bu kadar eskiye dayanan takım sayısı bir elin parmakları kadardır. Kulübümüzü layık olduğu yere getirmek için elimizden geleni yönetim kurulumuzla yapacağız. İlk icraatımız tesis, antrenman sahası, kalacak yer olup, profesyonel bir kadro kurduğumuzda Mudanyaspor'u kimse tutamayacak. Yerli transferleri büyük ölçüde bitirip ön anlaşmalar yapılıp hocamızın isteği doğrultusunda önümüzdeki günlerde resmi imzalara devam ederken, yabancı olarak 4 futbolcuyla görüşmemiz devam ediyor. Bunların ikisine Mudanyaspor forması giydirmeyi hedefliyoruz, Hocamızın isteği doğrultusunda transferlere devam edeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mudanyaspor'da Teknik Direktörlüğe Serbest Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement