Mudanyaspor Yaz Okulu, İlk Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Yerel

Mudanyaspor Yaz Okulu, İlk Mezunlarını Verdi

Mudanyaspor Yaz Okulu, İlk Mezunlarını Verdi

Mudanyaspor futbol okulunu bitiren 140 genç futbolcuya Mudanya Belediye İlçe Stadında düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

25.07.2014 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mudanya spor futbol okulunu bitiren 140 genç futbolcuya Mudanya Belediye İlçe Stadında düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Mudanya Belediyesi'nin destekleri ile Mudanyaspor bünyesinde kurulan, çocukların boş vakitlerini değerlendirmeleri ve bunu yaparken futbol öğrenmeleri açısından açılan okulun ilk dönemi sona erdi. Deneyimli hocaları Naci Bozlak, Vahap Çetiner ve Özgür Altıntaş tarafından eğitilen çocuklar sertifikalarını alarak birer sporcu ve futbolcu oldu.

Yaz spor okullarını bitiren 140 genç futbolcu, ailelerininde katıldığı ve Mudanya Belediyesi İlçe Stadında düzenlenen sertifika töreninde, sertifikalarını Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Kulüp Başkanı Rüştü Cozlan, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ergin Öztekin, Futbol Şube Başkanı Ali Yıldız'ın elinden aldı.

Minik sporcularla yakından ilgilenen Başkan Hayri Türkylmaz'a minik sporcularda aynı şekilde yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Kulüp başkanın Cozlan'ın hoş geldiniz konuşmasının ardından söz alan Kaymakam Çiftçi "ülkemizde bunca sportif faaliyetler ve spora verilen öneme rağmen uluslar arası başarılara bir türlü imza atamıyoruz. Son Dünya Kupasında Ay Yıldızlı formayı görememenin üzüntüsünü duyduk, dilerim bundan sonra yetişen nesiller bu mutluluğu bize tattırırlar" dedi.

Başkan Türkyılmaz, "Cumhuriyetimizin teminatı sevgili çocuklar, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ifade ettiği gibi "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim" sözünü hiçbir zaman unutmayın. Bu faaliyette emeği geçen herkesi kutluyor, hepsine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sertifikaların dağıtılmasından sonra tören sporcular ve protokolün birlikte toplu olarak fotoğraf çektirmeleriyle son buldu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mudanyaspor Yaz Okulu, İlk Mezunlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement