Müdür Bildirici'den Hurdacılara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Müdür Bildirici'den Hurdacılara Ziyaret

Müdür Bildirici\'den Hurdacılara Ziyaret

Çukurca karayolu üzerinde bulunan ve bir vatandaşın çöp aracının altında kalarak yaşamını yitirdiği şehir çöplüğünde incelemelerde bulundu.

23.03.2015 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukurca karayolu üzerinde bulunan ve bir vatandaşın çöp aracının altında kalarak yaşamını yitirdiği şehir çöplüğünde incelemelerde bulundu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici, basına yansıyan ölümcül kaza haberi üzerine şehir çöplüğünde hurda toplayan çocuklarla sorunlarını konuşmak, ailelerinin ekonomik durumuyla ilgili bilgiler almak amacıyla buradakilerle bir araya geldi. Çocuklarla bir araya geldikten sonra bir açıklama yapan Bildirici, "Havanın soğuk ve kar yağışlı olmasına rağmen genç ve küçük yaşta olan çocuklar ile konuşma fırsatı buldum. Çocuklar ilk kez bugün geldiklerini, aileleriyle ilgili bilgi vermek istemediklerini, günü birlik geldiklerini beyan ettiler. Ancak bu işi geçim kaynağı olarak yapan diğer arkadaşlarla ilgili mağduriyetlerini gidermek üzere gerekli mesleki çalışmaları yürütüyoruz. Basından ve duyarlı vatandaşlardan şahit oldukları ekonomik yoksunluk içinde olan vatandaşları il müdürlüğümüze bildirmeleri halinde gerekli çalışmaların yapılacağını bilinmesini istiyorum" şeklinde konuştu.

Hurda toplayan çocuklarla bir süre sohbet eden Bildirici, daha sonra alandan ayrıldı. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müdür Bildirici'den Hurdacılara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement