Müdür Bozyel Teog Birincisini Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Müdür Bozyel Teog Birincisini Ödüllendirdi

Müdür Bozyel Teog Birincisini Ödüllendirdi

Muş’un Hasköy Milli Eğitim Müdürü Necdet Bozyel, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı’nda (TEOG) ilçe birincisi olan öğrenciyi ödüllendirdi.

08.03.2016 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Hasköy Milli Eğitim Müdürü Necdet Bozyel, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı'nda (TEOG) ilçe birincisi olan öğrenciyi ödüllendirdi.

Hasköy Milli Eğitim Müdürü Necdet Bozyel, Eşmepınar Ortaokulu'nu ziyaret ederek, TEOG sınavında ilçede 117 netle birinci olan Esra Çevikel'i tablet bilgisayarla ödüllendirildi. Burada açıklamalarda bulunan Bozyel, başarılı olan öğrencileri ödüllendirerek rekabeti arttırmak istediklerini söyledi. Öğrencilerin TEOG'da gösterdiği başarıyla geçen yıla oranla daha iyi noktada olduklarını belirten Bozyel, "Tüm öğrencilerimiz sınavlarda başarılı bir dönem geçirdi. Bizim öğrencilerden beklentimiz daha fazla başarı elde etmeleri ve biz de çocuklarımızın başarılarına ortak olmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Öğretmen ve idarecilerimiz, öğrencilerimizi en iyi şekilde sınavlara hazırlıyor. Hafta sonları kurslarımız devam ediyor. İlçe genelinde hem okulları ziyaret ediyoruz hem de incelemelerde bulunarak eksiklikleri gideriyoruz" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müdür Bozyel Teog Birincisini Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement