Müdür Çolakoğlu'ndan Süt Üretim Tesisine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Müdür Çolakoğlu'ndan Süt Üretim Tesisine Ziyaret

Müdür Çolakoğlu\'ndan Süt Üretim Tesisine Ziyaret

Muş Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ergün Çolakoğlu ve beraberindekilerle Meriç Süt Ürünleri Tesisi’nde incelemelerde bulundu.

25.03.2015 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ergün Çolakoğlu ve beraberindekilerle Meriç Süt Ürünleri Tesisi'nde incelemelerde bulundu.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ergün Çolakoğlu, Müdür Yardımcısı Mehmet Gündoğdu ve Gıda ve Yem Şube Müdür Vekili Ekrem Özmen ile Meriç Süt Ürünleri Tesisi'nde incelemelerde bulunarak, işletme sahibinden bilgi aldı. İşletmesinin süt işleme kapasitesinin günlük 20 ton olduğunu belirten Vahit Meriç, özellikle kış mevsiminde süt bulamamaktan şikayetçi olduğunu vurguladı. Meriç, "İlimizde kış mevsiminin uzun sürmesi, meraların yetersizliği ve yanlış kullanılması gibi sebepler süt veriminin azalmasına neden olmaktadır" dedi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ergün Çolakoğlu ise, sorunların acilen giderilmesi için çalışacaklarını belirterek, hayvansal üretimin en önemli çıktılarından olan süt ve süt ürünlerinin çocukların ve gençlerin gelişip büyümeleri, orta yaş ve ileri yaş gurubundaki fertlerin hayatlarını sağlıklı sürdürebilmeleri için günde belirli miktarlarda alınması gereken önemli bir gıda maddesi olduğunu kaydetti. Çolakoğlu, gerek ülkemizde, gerekse AB'de süt ve süt ürünleri üretimi, işlenmesi ve pazarlanması gibi konuların önemli bir faaliyet alanı olduğunu sözlerine ekledi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müdür Çolakoğlu'ndan Süt Üretim Tesisine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement