Müdür Hüseyin Çapar'dan Pazarlar'a Veda - Son Dakika
Yerel

Müdür Hüseyin Çapar'dan Pazarlar'a Veda

Müdür Hüseyin Çapar\'dan Pazarlar\'a Veda

Kütahya’nın Pazarlar Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, Simav Nurullah Koyuncuoğlu Anadolu Lisesi Müdürlüğü’ne tayin edilen kurucu Müdür Hüseyin Çapar için veda töreni düzenledi.

16.10.2014 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Pazarlar Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, Simav Nurullah Koyuncuoğlu Anadolu Lisesi Müdürlüğü'ne tayin edilen kurucu Müdür Hüseyin Çapar için veda töreni düzenledi.

Pazarlar Anadolu Lisesi'nin kurucu Müdürü olan Hüseyin Çapar, Simav Nurullah Koyuncuoğlu Anadolu Lisesi Müdürlüğüne tayin olması sebebiyle Pazarlar Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir veda konuşması yaptı. Öğrencilere yaptığı veda konuşmasında zaman zaman duygusal anlar yaşansa da öğrenciler müdürlerine olan sevgilerini coşkulu bir şekilde ifade ettiler.

Pazarlar Anadolu Lisesi Öğrencileri kurucu Müdürleri olan Hüseyin Çapar'ı omuzlarına alarak büyük tezahüratlarla uğurladılar.

Organizatörlüğünü öğretmenler ve yardımcı personelin yaptığı veda yemeğinde konuşan Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Hüseyin Çapar, "4 yıldır Pazarlar'a büyük hizmetler yaptığımız kanaatindeyim. Bu güzel ilçeye çevre ilçelere emsal olacak kadar güzel bir okul kazandırdık. Görev süremiz boyunca öğretmenlerimiz, öğrencilerimizle bütünleştik. Ayrılmak benim için çok zor olacak. Biz bu okulda çalışanlarımla birlikte büyük bir aile olduk. Acılarımızı, mutluluklarımızı paylaştık, birlikte ağladık birlikte güldük ve güzel başarılara imza attık. Hep birlikte gösterdiğimiz gayretle bu yıl ilk mezunlarımızdan 48 öğrencimizden 36 tanesini ilk yerleştirmelere göre 4 yıllık üniversitelere yerleştirdik. Bu hepimizin başarısıdır. Emekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bu okul ve çocuklarım size emanet" dedi.

Konuşmasını yaparken zaman zaman hüzünlenen Anadolu Lisesi Müdürü Çapar, bütün personelden tek tek helallik aldı. Gecede kendisine Pazarlar Anadolu Lisesi ailesini hatırlaması için küçük bir hediye ve plaket takdim edildi.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müdür Hüseyin Çapar'dan Pazarlar'a Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement