Müdür Okuluna Fayans Döşedi - Son Dakika
Güncel

Müdür Okuluna Fayans Döşedi

Müdür Okuluna Fayans Döşedi

Mardin'in Midyat İlçesi'ndeki Ali İhsan Kalmaz İlkokulu Müdürü Mehmet Ali Kaya, okulun zemin katının fayanslarını ustalarla birlikte bir inşaat işçisi gibi çalışarak döşedi.

13.08.2015 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Midyat İlçesi'ndeki Ali İhsan Kalmaz İlkokulu Müdürü Mehmet Ali Kaya, okulun zemin katının fayanslarını ustalarla birlikte bir inşaat işçisi gibi çalışarak döşedi.

Midyat'ta Eylül ayında eğitim öğretime başlayacak okullarda, bir yandan kayıt işlemleri devam ederken diğer yandan da okulların eksiklikleri giderilmeye çalışılıyor. Yunus Emre Mahallesi'nde 410 öğrencisi bulunan Ali İhsan Kalmaz İlkokulu'nun zemin katında bulunan müdür odası, müdür yardımcısı, öğretmenler odası ve koridorun fayansla kaplanması için kendi imkanları ve hayırsever işadamlarından temin edilen 280 metrekare fayans döşendi. Okul Müdürü Mehmet Ali Kaya da, okulun zemin katının fayanslarını ustalarla birlikte bir inşaat işçisi gibi çalışarak döşenmesine yardımcı oldu.

Okulu yeni eğitim öğretime hazır hale getirmek için tadilat işlerini sürdürdüklerini kaydeden okul Müdürü Mehmet Ali Kaya, şöyle devam etti:

"Göreve geldiğim günden bu yana amacım, çocuklarımızın özel okullardaki gibi sağlıklı bir ortamda eğitim alması. Devlet okullarını özel okul seviyesine çıkartacağız. Yaz aylarında sürekli olarak okulun idari işlerinden arta kalan bölümünde okulun tadilat işlerini yapıyorum. Yeni eğitim öğretim yılı başlamadan okullarımızı pırıl pırıl bir hale getireceğiz. Bunun için çalışıyoruz. Geçen sene bu okula atandım ve bu sürede bakım onarım adına bir çok iş yaptım. Bu sene de okulun giriş kapısının basamakları, bahçe düzenlemesi ve en son okulumuzun zemin katını fayansla döşüyoruz. Bu çalışmaların yapılması için bize destek sağlayan işadamlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum." - Midyatmardin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Müdür Okuluna Fayans Döşedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement