Müezzinoğlu: Bu Millet Almanların Başardığından Daha İyisini Başarabilecek Bir Millet - Son Dakika
Güncel

Müezzinoğlu: Bu Millet Almanların Başardığından Daha İyisini Başarabilecek Bir Millet

Müezzinoğlu: Bu Millet Almanların Başardığından Daha İyisini Başarabilecek Bir Millet

* Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Trakyalı ve Balkan Göçmeni kadınlarla Esenyurt'ta bir araya geldi.

24.10.2015 18:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Trakyalı ve Balkan Göçmeni kadınlarla Esenyurt'ta bir araya geldi.

Bulgaristan'dan 1986 yılında Türkiye'ye göç etmek zorunda kalan yaşlı kadın, memleketine duyduğu özlemi anlatırken gözyaşlarına boğuldu.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu,

"Bu millet Alman halkının hakettiğinden daha fazlasını hak eden bir millet. Çünkü bu millet Almanların başardığından daha iyisini başarabilecek bir millet"

Haber-Kamera: Sinan BİLGİLİ-İSTANBUL DHA

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Trakyalı ve Balkan Göçmeni kadınlarla Esenyurt'ta bir araya geldi. Gaziosmanpaşa Parkı'nda yapılan toplantıda konuşan Müezzinoğlu, "Bu millet, Alman halkının hakettiğinden daha fazlasını hakeden bir millet. Çünkü bu millet Almanların başardığından daha iyisini başarabilecek bir millet" diye konuştu.

"BU MİLLET ALMANLARIN BAŞARDIĞINDAN DAHA İYİSİNİ BAŞARABİLECEK BİR MİLLET"

Toplantıya bakan Müezzinoğlu'nun yanı sıra Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer de katıldı. Toplantıya katılan kadınlara seslenen bakan Müezzinoğlu, '10-12 yıldır dertleri azaltmaya mutlulukları çoğaltmaya gayret ettik. Bundan rahatsız olanlar oldu. Otobanlardan, tünellerden, şehir hastanelerinden rahatsız olanlar oldu. Biz, onlar rahatsız olsa da bu hedeflerden vazgeçmeyeceğiz.Çünkü bu millet Alman halkının hakettiğinden daha fazlasını hak eden bir millet. Çünkü bu millet Almanların başardığından daha iyisini başarabilecek bir millet. İnsanına güvenen anlayışla daha doğrunun peşinde koşmaya devam edeceğiz. Kim hangi tuzağı kurarsa kursun, kim hangi planı yaparsa yapsın. Biz hep beraber o tuzakların üstesinden geleceğiz. Kazılan kuyulara biz değil onlar düşecek" diye konuştu.

"SELAMIMI SÖYLE BAŞBAKAN'A"

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu konuşmasının ardından Trakyalı ve Balkan göçmeni kadınların sorularını yanıtladı. Bulgaristan'dan 1986 yılında Türkiye'ye göç etmek zorunda kalan yaşlı kadın, memleketine duyduğu özlemi anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Vize sorunu yüzünden Bulgaristan'a gidemediğini söyleyen kadına, bakan Müezzinoğlu, bu konudaki çalışmaların sürdüğünü 2016 yılının yaz ayına kadar vize probleminin giderileceğini ifade etti. Bu sırada vatandaşlar bin lira masraflarının olduğunu söyleyince Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Verdim gitti. Bu gözyaşlarının bedeli olur mu?" dedi. Yaşlı kadın vize çalışmalarının biran önce yapılmasını isteyerek 'Selamımı söyle Başbakan'a" demesi renkli görüntüler oluşturdu. Solondaki katılımcılar yaşlı kadını alkışladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Müezzinoğlu: Bu Millet Almanların Başardığından Daha İyisini Başarabilecek Bir Millet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement