Müezzinoğlu - "İftira atan, dedikodu yapan genel başkanlarla bu ülkeye hizmet gelmez " - - Son Dakika
Politika

Müezzinoğlu - "İftira atan, dedikodu yapan genel başkanlarla bu ülkeye hizmet gelmez " -

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "İftira atan, dedikodu yapan genel başkanlarla bu ülkeye hizmet gelmez. Ülke büyümez. Millet gelişmez" dedi.

23.03.2014 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "İftira atan, dedikodu yapan genel başkanlarla bu ülkeye hizmet gelmez. Ülke büyümez. Millet gelişmez" dedi

Müezzinoğlu, İpsala'nın Sultan beldesi, Meriç'in Küplü ve Subaşı beldeleri ile Adasarhanlı köyünde vatandaşlar ile bir araya geldi. Ziyaret ettiği yerlerde esnaf ve vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinleyen Müezzinoğlu, AK Parti Meriç Seçim Koordinasyon Bürosu önünde kurulan platformda yaptığı konuşmada, AK Parti'nin 76 milyonun hepsini sevdiğini söyledi.

Vatandaşların yarınını bugünden daha iyi yapmak için çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini belirten Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

"Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerimize de hizmetin en iyisini biz getireceğiz. Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimize de hizmetin en güzelini biz getireceğiz. Çünkü biz ayırım yapmıyoruz. Her siyasi renk, her siyasi düşünce, her farklı yaşam tarzı olan bu milletin evlatlarını kucaklıyoruz. Asla ayrıştıran değiliz. Asla çatıştıran değiliz. Asla iftira atan değiliz. Asla millete tuzak kuran değiliz. Olmadık. Biz daha çok aş diyoruz. Biz daha çok iş diyoruz. Biz daha çok istihdam diyoruz. Biz daha çok hizmet diyoruz. Daha çok yol diyoruz. Daha çok kavşak diyoruz. Daha çok havaalanı diyoruz. Daha çok tünel geçiş diyoruz. Daha çok ambulans diyoruz. Hastane diyoruz. Doktor diyoruz. Niye? Vatandaşımız hizmetin en güzeline layık da onun için. Bizim anlayışımızda insanı yaşat ki devlet yaşasın, insanı yücelt ki devlet yücelsin var. Daha önce Yunanistan'a bakıyorduk. 'Yunanistan'da şu da varmış, bu da varmış' diyorduk. 'Almanya'da şu da var, bu da var' diyorduk. Şimdi Yunanistan bize bakıyor ey milliyetçi kardeşlerimiz. Avrupa, Türkiye'yi kıskanıyor ey Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerimiz."

-"Türkiye'deki istikrarı bozmak isteyenler var"

Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmayı" hedef olarak gösterdiğini hatırlatan Müezzinoğlu, "Bunu başarabilmek Atatürk'ün gölgesine yan gelip yatarak olmaz. Çalışarak olur. Üreterek olur. Milletle beraber yürüyerek olur. Recep Tayyip Erdoğan gibi bir başbakanla olur. İftira atan, dedikodu yapan genel başkanlarla bu ülkeye hizmet gelmez. Ülke büyümez. Millet gelişmez" diye konuştu.

Türkiye'de istikrarı bozmak isteyenlerin olduğunu belirten Müezzinoğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

"İstikrar bozulunca ne oluyor? Faizler yükseliyor. İstikrar bozulunca ne oluyor? Döviz yükseliyor. İstikrar bozulunca ne oluyor? Türk parasının değeri düşüyor. Ey CHP'li genel başkan, ey MHP'nin genel başkanı buradaki milliyetçi kardeşlerim üzülüyor. Buradaki CHP'li kardeşlerim üzülüyor. Türk parasının değerini düşürmek size yakışmaz. Faizleri yükseltmek size yakışmaz. Ülkenin istikrarını bozmak size yakışmaz. Biz birlikte bir milletiz. Birlikte büyük bir milletiz. Birlikte muasır medeniyet seviyesinin üzerindeki o hedefe yürüyeceğiz. Onun için AK Parti olarak diyoruz ki daha çok kardeşlik. Birbirimizi daha çok sevelim."

Müezzinoğlu, konuşmasının ardından aileleriyle birlikte kendisini izlemeye gelen çocuklara oyuncak dağıttı.

Muhabir: Cihan Demirci

Yayınlayan: Ersin Altınsoy

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Müezzinoğlu - 'İftira atan, dedikodu yapan genel başkanlarla bu ülkeye hizmet gelmez ' - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, Mahalle Muhtarlarıyla Toplantıda Buluştu
    19:52 Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, Mahalle Muhtarlarıyla Toplantıda Buluştu

    Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, yeni seçilen ve göreve devam eden mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenledi. Kaymakam Okumuş, muhtarlara devletin temsilcisi olduklarını hatırlatarak, herkese eşit mesafede yaklaşmalarını ve görevlerini en iyi şekilde yerine getirmelerini temenni etti.

  • Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Şehit Enis Budak'ın Ailesini Ağırladı
    19:40 Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Şehit Enis Budak'ın Ailesini Ağırladı

    Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, şehit Enis Budak'ın kardeşi Yunus Budak ve ablası Gönül Durmuş ile gazi eşi Hacer Gülün'ü konuk etti. Başkan Zeyrek, ziyaretleri nedeniyle Budak, Durmuş ve Gülün'e teşekkür ederek, şehit ailelerinin ve gazilerin yanlarında olmaya devam edeceklerini belirtti.

  • MHP Kütahya İl Başkanı: En yüksek oyu aldık
    19:40 MHP Kütahya İl Başkanı: En yüksek oyu aldık

    Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP'nin Kütahya'da en yüksek oyunu 2024 yerel seçimlerinde aldığını belirtti. Alıç, seçim sonuçlarının partinin uzun süren çalışmalarının bir sonucu olduğunu vurguladı.

  • Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş Şehit Ailelerini Ziyaret Etti
    19:29 Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

    Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, beraberindeki bazı kurum amirleriyle 14-20 Nisan Şehitler Haftası etkinlikleri kapsamında şehit ailelerini ziyaret etti. Ateş, ziyarette devletin şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu vurgulayarak, şehitlerimizin ve gazilerimizin haklarını ne yapsak ödeyemeyiz dedi.

  • Faruk Özlü, Düzce Belediye Başkanlığına yeniden seçildi
    19:28 Faruk Özlü, Düzce Belediye Başkanlığına yeniden seçildi

    AK Parti'den Düzce Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Faruk Özlü mazbatasını aldı. Özlü, önümüzdeki 5 yıl boyunca kente büyük hizmetler kazandıracağını belirtti. Seçim döneminde yayımladığı proje kitabında 100 proje bulunduğunu söyleyen Özlü, projeleri belediyedeki arkadaşlarıyla paylaştığını ifade etti. Törende AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir ve partililer de hazır bulundu.

  • Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık: Borçları bahane etmeye kimsenin hakkı yok, Kütahya hizmet bekliyor
    19:27 Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık: Borçları bahane etmeye kimsenin hakkı yok, Kütahya hizmet bekliyor

    MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy ve Ülkü Ocakları Kütahya Şube Başkanı İlker Bükni'nin de katıldığı basın toplantısında konuşan eski MHP'li Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, belediyenin bütçesini 5 yılda 15 kat büyüttüklerini dile getirdi. Borçları bahane etmeye kimsenin hakkı olmadığını belirten Işık, Kütahya'nın hizmet beklediğini söyledi.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem
    19:26 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından, Vali Numan Hatipoğlu ve CHP Milletvekili Kadim Durmaz açıklamalarda bulundu. Can kaybının olmadığı belirtildi.

  • Kahramanmaraş Elbistan Belediyesi'nin Borcu Açıklandı
    19:23 Kahramanmaraş Elbistan Belediyesi'nin Borcu Açıklandı

    31 Mart yerel seçimlerinde AKP'den CHP'ye geçen Kahramanmaraş Elbistan Belediyesi'nin toplam borcu 334 milyon 921 bin TL olarak açıklandı.

  • Kayseri Valisi: Tokat halkımıza ve milletimize geçmiş olsun
    19:03 Kayseri Valisi: Tokat halkımıza ve milletimize geçmiş olsun

    Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Tokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremle ilgili olarak yaptığı açıklamada, 'Tokat halkımıza ve milletimize geçmiş olsun' dedi. Çiçek, depremin Kayseri'de de hissedildiğini ancak herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını belirtti.


Advertisement