Müezzinoğlu - Lice'deki Terör Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Müezzinoğlu - Lice'deki Terör Operasyonu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Müezzinoğlu'nun açıklamaları Detaylar Müezzinoğlu'nun Parti binasından ayrılması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Müezzinoğlu: -"(Lice'deki terör operasyonu) Gençleri uyuşturarak, gençlik katliamı yapan bir zihniyet, Hint kenevirlerinin yok edilmesine 'doğa katliamı' diyorsa onların doğayla da insanlıkla da alakası yok. Kimi kandırmaya çalışıyorsunuz" "Orada yetiştirilen Hint kenevirleri ne için yetiştiriliyor, kuşları beslemek için mi yetiştiriliyor?

26.06.2016 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Müezzinoğlu'nun açıklamaları

Detaylar

Müezzinoğlu'nun Parti binasından ayrılması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Müezzinoğlu:

-"( Lice'deki terör operasyonu) Gençleri uyuşturarak, gençlik katliamı yapan bir zihniyet, Hint kenevirlerinin yok edilmesine 'doğa katliamı' diyorsa onların doğayla da insanlıkla da alakası yok. Kimi kandırmaya çalışıyorsunuz"

"Orada yetiştirilen Hint kenevirleri ne için yetiştiriliyor, kuşları beslemek için mi yetiştiriliyor? Yetiştirilen Hint kenevirleri ile insan katlediyorlar, gençleri katlediyorlar"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK'nın önemli gelir kaynaklarından Hint kenevirinin imha edilmesiyle ilgili, "Gençleri uyuşturarak, gençlik katliamı yapan bir zihniyet, Hint kenevirlerinin yok edilmesine 'doğa katliamı' diyorsa onların doğayla da, insanlıkla da alakası yok. Kimi kandırmaya çalışıyorsunuz?" dedi.

Temaslarda bulunmak üzere Batman'a gelen Müezzinoğlu, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek partililerle görüştü.

Müezzinoğlu, burada yaptığı açıklamada, sürekli kardeşlik, birlik, beraberlik, büyük Türkiye, büyük millet ve büyük hedefler dediklerini belirtti.

AK Parti'nin Batman'da sağlık, ulaşım ve vatandaşların projelerine ilişkin güçlü hizmetleri olduğunu söyleyen Müezzinoğlu, "Derdimiz daha iyiyi başarabilmek, hedefimiz ise 2023'te bugün olduğumuz noktadan daha güçlüsünü yakalayabilmektir. Bundan rahatsız olanlar, ayrıştırmak, çatıştırmak, bölmek ve parçalamak gibi bir derdin içinde. Esasında onlar değil, onlar bir maşa, onları maşa olarak kullananlara da fırsat vermemek lazım. İnşallah önümüzdeki süreç birlik ve beraberlik içerisinde, o güçlü hedeflere yürüyeceğimiz günlere vesile olur." diye konuştu.

Lice'de ki terör operasyonu

Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki operasyonda şehit düşen iki askerin ailelerine başsağlığı dileklerini ileten Müezzinoğlu, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Müezzinoğlu, Lice'de terör örgütü PKK'nın önemli gelir kaynaklarından Hint kenevirinin imha edilmesine ilişkin de şu değerlendirmeyi yaptı:

"İnsan katliamı yapan bir anlayışın 'doğa katliamı' gibi bir tabir kullanmasını insani de vicdani de bulmuyorum. Orada yetiştirilen Hint kenevirleri ne için yetiştiriliyor, kuşları beslemek için mi yetiştiriliyor? Yetiştirilen Hint kenevirleri ile insan katlediyorlar, gençleri katlediyorlar. Nereye gidiyor o Hint kenevirleri ' Kuş, ördek veya kaz yetiştirmek için mi yetiştiriliyor o Hint kenevirleri' Gençleri uyuşturarak, gençlik katliamı yapan bir zihniyet, Hint kenevirlerinin yok edilmesine 'doğa katliamı' diyorsa onların doğayla da insanlıkla da alakası yok. Kimi kandırmaya çalışıyorsunuz?"

Batman ziyaretinde Müezzinoğlu'na, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Müezzinoğlu - Lice'deki Terör Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement