Müftü'den Başkan Doğan'a Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Müftü'den Başkan Doğan'a Veda Ziyareti

Müftü\'den Başkan Doğan\'a Veda Ziyareti

İzmit Müftülüğünden Pendik Müftülüğüne tayini çıkan Abdülkadir Keşvelioğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a veda ziyaretinde bulundu.

08.09.2015 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Müftülüğünden Pendik Müftülüğüne tayini çıkan Abdülkadir Keşvelioğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a veda ziyaretinde bulundu.

Görev yaptığı beş yıl boyunca İzmit Belediye Başkanı ile birçok ortak ve başarılı çalışmaya imza attıklarının söyleyen Keşvelioğlu, desteklerinden dolayı Doğan'a teşekkür etti.

Başkan Doğan, "Müftümüzü hiçbir zaman unutmayacağız. Yaptığı hizmetlerle İzmitliler hep kendisini hatırlayacaklar. Bizler, halkımızın her tür hizmetinde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Özelikle camilerimiz Kur'an Kurslarımız olunca ayrı bir hassasiyet gösteriyoruz. Benim göreve başladığım zaman 30 civarında Kur'an kursu vardı. Şimdi bu sayı 140'ı buldu. Kur'an Kurslarımız, son derece modern, akılı tahtaları, projeksiyon cihazlarıyla dört dörtlük eğitim kurumları halinde geldi. Din eğitimi çok önemli. Bu eğitimin doğru ellerde ve devlet kontrolüyle verilmesi daha da önemli. Yapılan çalışmalarda biz de naçizane bulunduğumuz için mutluyuz, huzurluyuz. İbadethanelere hizmetleri severek yapıyoruz. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Sayın müftümüzle beş yıl boyunca karşılıklı uyum içerisinde ortak çalışmalar yaptık. Müftümüze İzmit halkı adına yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum. Pendik de önemli bir yer. Orada da başarılar işler yapacağına inanıyoruz" dedi.

Bundan böyle Pendik Müftüsü olarak hizmet etmeye devam edecek olan Abdülkadir Keşvelioğlu, "Beş yıldan beri İzmit'te birçok hizmetlerimiz oldu. Camilerimizle, eğitimle, Kuran Kurslarımızla ilgili hizmetlerimizde İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan'ın her zaman desteğini gördük, İzmit'te olduğumuz süre içinde bize güzel bir ev sahipliği yapan Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan'a teşekkür ederim" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müftü'den Başkan Doğan'a Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement