Müftülükten Anlamlı İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Müftülükten Anlamlı İftar Yemeği

Müftülükten Anlamlı İftar Yemeği

Akçakoca Müftülüğü tarafından verilen iftar yemeğinde uhrevi bir atmosfer yaşandı.

15.06.2016 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçakoca Müftülüğü tarafından verilen iftar yemeğinde uhrevi bir atmosfer yaşandı. Dualarla yapılan ağırlama şehit yakınları ve gaziler davet edilmesi ve ney eşliğinde yenen iftar yemeği, Akçakoca'da benzerine az rastlanacak bir maneviyat havası estirdi.

Akçakoca otelinde verilen iftar yemeğinin protokol davetlileri arasında, İlçe Kaymakamı Mehmet Özer, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Askerlik Şubesi Başkanı Savaş Karataşlı, İGM (İl Genel Başkanı) Dursun Çakır, İGM üyeleri Ayfer Yılmaz ve Ömer Yıldız, Akçakoca Belediyesi Başkan Yardımcıları Suat Madenci ve Ali Direk ile çeşitli kamu kurum amirleri ile siyasi parti yöneticileri ve sivil toplum temsilcileri vardı.

Protokol dışında kalan davetliler arasında ise şehit yakınları ve gaziler, Akçakoca Huzurevi sakinleri, Yurtkur misafirhanesinde kalan bazı üniversite öğrencileri, civar ilçelerden davet edilen müftüler, Akçakoca'nın imam hatipleri ile vaize hanımlar yer aldı.

İlçe Müftüsü Mehmet Taşçı davetlileri tek tek kapıda karşılayarak masalarına buyur etti. İlçe Kaymakamı Mehmet Özer, iftar yemeğine eşi ve çocuğuyla birlikte katıldı. İftar saatinden önce konuk din görevlileri tarafından dualar okundu. İftar yemeği öncesi ve devamında Döngelli Cami imam hatibi tarafından ney dinletisi gerçekleştirildi. Birlikte yenen iftar yemeği esnasında İlçe Müftüsü Mehmet Taşçı konuklara yönelik bir konuşma yaptı. Müftü Taşçı konuşmasında, ülkemizin doğu ve güneydoğusunda yaşanan terör sorununun bir an önce bitmesini Allah'tan dilediklerini söyledi. Akçakoca müftülüğü tarafından verilen iftar yemeği yendikten sonra, konukların büyük bölümü teravih namazı saatine kadar yemek salonu ve otel lobisinde sohbetler etti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müftülükten Anlamlı İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement