Samsun Müftülüğünden Kurbanlık Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Samsun Müftülüğünden Kurbanlık Uyarısı

Samsun İl Müftü Vekili Enver Türkmen, "Kurban, bayram namazından sonra kesilmeye başlanacak, bayramın 3. günü güneşin batımıyla sona erecektir." dedi.

01.10.2014 18:28  Güncelleme: 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun İl Müftü Vekili Enver Türkmen, "Kurban, bayram namazından sonra kesilmeye başlanacak, bayramın üçüncü günü güneşin batımıyla sona erecektir" dedi.

Yaklaşan Kurban Bayramı ile ilgili açıklamalarda bulunan Samsun İl Müftü Vekili Enver Türkmen, "Hepimiz bilmeliyiz ki kurban ibadetinin hikmeti, kesilen kurbanın etini bizden daha fazla ihtiyacı olan kimselere ulaştırmakla, sahip olduğumuz nimet ve ikramları onlarla paylaşılabilmekle ve neticede aramızdaki kardeşlik bağlarımızı güçlendirmekle gerçekleşir. Kurban Bayramı namazı ilimizde 04 Ekim 2014 Cumartesi günü saat 07.16'da kılınacaktır. Kurbanlar, bayram namazından sonra kesilmeye başlanacak, bayramın üçüncü günü güneşin batımıyla sona erecektir. Arefe günü sabah namazı ile başlayacak olan teşrik tekbirleri bayramın dördüncü günü ikindi namazıyla son bulacaktır. Bu duygularla tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Hayırlı ve huzurlu bayramlar" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsun Müftülüğünden Kurbanlık Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement