Müftülükten Kutlu Doğum Konferansı - Son Dakika
Yerel

Müftülükten Kutlu Doğum Konferansı

Müftülükten Kutlu Doğum Konferansı

Batman İl Müftülüğü tarafından "Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet' konulu kutlu doğum konferansı verildi.

20.04.2014 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman İl Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yükek Kurulu Üyesi Mehmet Keskin’in katılımıyla Alyans Düğün Salonunda, ‘Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet’ konulu kutlu doğum konferansı verdi.

Konferansa gelenlere çiçekler verilerek ücretsiz kitap dağıtımı da yapıldı.Konferansa Batman Valisi Yılmaz Arslan, Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Müftüsü Hasan Çağlar, BATSO Başkanı A.Kadir Demir, siyasi parti temsilcileri, bazı kurum müdürleri, bazı STK temsilcileri, alimler, imamlar ve vatandaşlar katıldı.

Yoğun bir katılım ile gerçekleşen programın sunumunu Murat Kurt’un yaptığı etkinlik, Hıfzullah Kavak’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programın açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü Hasan Çağlar, kutlu doğum haftası içerisinde olduklarını belirterek, “Kutlu doğum haftası münasebetiyle Peygamberimizi daha iyi anlamak, evrensel mesajlarını daha iyi dinlemek ve öğrenmek için çeşitli programlar ve etkinlikler düzenlenmektedir. İnsanlık Peygamberimizin öğretilerine muhtaçtır. Onu sadece bir lider olarak görüp anlamak doğru değildir. Onun mutlak adaleti, getirdiği evrensel prensipleri, problemleri halletmek için ortaya koyduğu çözüm yollarını öğretmek ve tatbik etmeekle mükelleftir insanlık” dedi

Açılış konuşmasının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yükek Kurulu Üyesi Mehmet Keskin, ‘Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet’ konulu bir konuşma yaptı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Müftülükten Kutlu Doğum Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement