Müge Anlı'dan Engellilere Bayram Hediyesi - Son Dakika
Güncel

Müge Anlı'dan Engellilere Bayram Hediyesi

Müge Anlı\'dan Engellilere Bayram Hediyesi

Atv'nin sevilen sunucusu Müge Anlı, Ramazan Bayramı öncesi Manisa'daki engelliler için 70 adet tekerlekli sandalye gönderdi.

27.06.2016 13:55  Güncelleme: 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atv'nin sevilen sunucusu Müge Anlı, Ramazan Bayramı öncesi Manisa'daki engelliler için 70 adet tekerlekli sandalye gönderdi.

70 TEKERLEKLİ SANDALYE İSTENDİ

'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının sunucusu Müge Anlı, Manisa Bedensel Engelliler Derneği'nin isteğine sessiz kalmadı. Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, Müge Anlı'dan talep ettiği 70 adet tekerlekli sandalye, sahiplerine teslim edildi.

KATLANABİLİR VE SUYA DAYANIKLI

Müge Anlı tarafından Manisa'ya gönderilen tekerlekli sandalyeler katlanabilir ve suya dayanıklı olduğu için bedensel engelliler bu sandalyeler sayesinde özellikle banyo ihtiyaçlarını kolaylıkla giderebilecek.

Müge Anlı'dan Engellilere Bayram Hediyesi
"BİZE BİRER UZUV BAĞIŞLADI"

Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, Müge Anlı'ya teşekkür etti. Yıldız, "Engelli arkadaşlarımıza tekerlekli sandalyeleri vererek birer uzuv bağışladı. Engelli arkadaşlarımızın akülü arabaları var ama banyo yapmaları için ya da seyahat esnasında akülü arabalarımız hiçbir yere sığmadığı için bu tekerlekli sandalyeler bizim için çok önemliydi. Biz onlara e-mail atmıştık. Onlar da tekerlekli sandalyeleri derneğimize gönderdi. Biz de engelli arkadaşlarımıza dağıttık" diye konuştu.

Müge Anlı'dan Engellilere Bayram Hediyesi

TEŞEKKÜR ETTİLER

Sandalyelerini alan engelliler de Müge Anlı'ya teşekkür etti.

Müge Anlı'dan Engellilere Bayram Hediyesi

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Müge Anlı'dan Engellilere Bayram Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Para pazarlığı iddialarının odağındaki Turgay Kocakaya: Zan 'Ailemin paraya ihtiyacı var, bana Hataylı'dan' dedi
    07:51 Para pazarlığı iddialarının odağındaki Turgay Kocakaya: Zan 'Ailemin paraya ihtiyacı var, bana Hataylı'dan' dedi

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay'dan adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'ın olduğu iddia edilen ses kayıtları kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Zan'a adaylıktan çekilmemesi karşılığında 3 milyon dolar teklif edilen kayıtların kilit ismi Turgay Kocaya da sessizliğini bozdu. Kocakaya, Zan'ın "Para bulamazsak çekileceğim, ailemin paraya ihtiyacı var. Aileme ev almam lazım bana ne Hatay'dan Hataylı'dan" dediğini öne sürdü.

  • Bitlis'te Yağış Sonucu Heyelan Meydana Geldi
    07:37 Bitlis'te Yağış Sonucu Heyelan Meydana Geldi

    Bitlis'te iki gündür süren yoğun yağışlar, Bitlis-Baykan kara yolunda heyelanın yaşanmasına sebep oldu. Heyelan esnasında yoldan geçen bir otomobil, toprak ve kaya parçalarının altında kalmaktan son anda kurtuldu. Karayolları ekipleri ve AFAD, temizlik çalışmalarına başladı.

  • Urla Fenerbahçeliler Derneği, sosyal sorumluluk projesiyle öğrencileri sinemayla buluşturdu
    07:23 Urla Fenerbahçeliler Derneği, sosyal sorumluluk projesiyle öğrencileri sinemayla buluşturdu

    Urla Fenerbahçeliler Derneği, 'Haydi Sinemaya' adlı proje kapsamında 750 öğrenciye General Harrington Kupası'nı anlatan 'Zaferin Rengi' filmi izletti. Proje, Urla'daki okulların yanı sıra depremzede çocukları da kapsadı.

  • ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı: Hamas'ın üç numaralı ismi öldürüldü
    07:22 ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı: Hamas'ın üç numaralı ismi öldürüldü

    ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Hamas'ın askeri kanadının üç numaralı ismi Marwan Issa'nın İsrail saldırısında öldürüldüğünü açıkladı. Issa, İsrail'in öldürdüğü en üst düzey Hamas yetkilisi olarak biliniyordu. Hamas ise ölüm haberine yönelik bir açıklama yapmadı. ABD, Hamas'ın diğer liderlerinin Gazze'deki tünellerde saklandığını tahmin ediyor. İsrail basınına göre Issa, Gazze'nin Nuseyrat mülteci kampının altındaki tünelleri hedef alan hava saldırısında öldürüldü. Avrupa Birliği de Issa'yı terör listesine eklemişti. ABD Başkanı Joe Biden ise İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'ya Refah'a saldırmanın bir hata olacağını söyledi.

  • Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti
    05:34 Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti

    Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne tahsis ettiği 5 arazözün Makine ve İkmal Şube Müdürlüğünce teslim alındığını bildirdi. 2024 model ve 4 ton sutaşıma kapasitesine sahip olan arazözler, orman yangınlarına daha hızlı ve etkili müdahale edebilmek amacıyla ekipler tarafından kullanılacak. Arazözlerin teslim alınması programında Bölge Müdürü Erdal Dingil, Makine ve İkmal Şube Müdürü Tuncay Yakın, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Yavuz Helvacı ve Kütahya Orman İşletme Müdürü Mustafa Doğan gibi yetkililer hazır bulundu. Bölge Müdürü Erdal Dingil, arazözlerin bölgedeki orman yangınlarında güçlerine güç katacağını belirterek, arazözlerin bir an önce İşletme Müdürlüklerine dağıtılması talimatı verdi.

  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.


Advertisement