Müge Anlı'ya Konuk Olan Zanlı, Abisini Öldürdüğünü İtiraf Etti - Son Dakika
Magazin

Müge Anlı'ya Konuk Olan Zanlı, Abisini Öldürdüğünü İtiraf Etti

26 yıl önce işlenen yasak aşk cinayetinin zanlısı Ali Ekmekçi, konuk olduğu programda yengesiyle yasak aşk yaşadığını ve abisini öldürdüğünü itiraf etti.

13.05.2016 15:17  Güncelleme: 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin gündeminde olan 26 yıl önce işlenen Sami Ekmekçi cinayetini, Müge Anlı tekrardan gündeme getirdi. Gündeme 26 yıl önce işlenen yasak aşk cinayeti olarak yansıyan Sami Ekmekçi cinayeti ile ilgili canlı yayına konuk olan Ali Ekmekçi, cinayet ile ilgili detaylı bilgiler aktardı.

ALİ EKMEKÇİ NEDEN TUTUKLANMIYOR?

Abisi Sami Ekmekçi'yi öldürdüğünü ve bir su kuyusuna attığını itiraf eden Ali Ekmekçi, şuan tutuksuz olarak yargılanıyor. Cinayetin 26 yıl önce işlenmiş olması, cesedin şuana kadar bulunamaması nedeniyle dava da zaman aşımı söz konusu oldu. Müge Anlı'nın program yorumcularından hukukçu Rami Bey ise dava ile ilgili yaptığı açıklamada Sayın Savcı'nın farklı bir yol izleyebileceğini, cinayet zanlılarını tutuklamak için çalışma yapacağını dile getirdi.

Müge Anlı\'ya Konuk Olan Zanlı, Abisini Öldürdüğünü İtiraf Etti

Son Dakika Magazin Müge Anlı'ya Konuk Olan Zanlı, Abisini Öldürdüğünü İtiraf Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ANTİ AKP: İKTİDAR PARTİNİZİN AZİMLİ ÇALIŞMALARI SAYESİNDE VATANI MİLLETİ İÇİNDEN ÇIKILMASI MÜMKÜN OLMAYAN DİPSİZ KARANLIK KUYULARA İTELEMEK SURETİYLE BİRBİRİNE DÜŞÜREREK BÖLEREK PARÇALAYARAK FIRKALARA AYIRARAK ALLAH İLE ALDATARAK KORKU İMPARATORLUĞU YARATARAK BÜYÜK ORTADOĞU BÜYÜK İSRAİL RANTİYECİLİK VE İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİNE BİAT EDEREK TÜRK BAYRAĞINI TÜRK MİLLETİNİ TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ VE DEMOKRATİK LAİK SİSTEMİ SIFIRLAMAK ADINA İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİNİN TAŞERONLUĞUNU YAPIYORSUNUZ... 18 13 Yanıtla
  • elazıglı: m üğe canım sen mit başkanı olaçak kadınsın rica etsek reisten seni mitin başına getirmezmi 8 3 Yanıtla

Advertisement