Muğla Alkol Aldıktan Sonra Denize Açılan Kadın 3 Saat Sonra Bulundu - Son Dakika
Güncel

Muğla Alkol Aldıktan Sonra Denize Açılan Kadın 3 Saat Sonra Bulundu

Muğla Alkol Aldıktan Sonra Denize Açılan Kadın 3 Saat Sonra Bulundu

Alkol aldıktan sonra denize açılan kadın 3 saat sonra bulundu MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde alkol aldıktan sonra denize açılan 39 yaşındaki Yeliz Bulut, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kaybolduktan 3 saat sonra kıyıdan 500 metre açıkta bulundu.

08.08.2015 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alkol aldıktan sonra denize açılan kadın 3 saat sonra bulundu

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde alkol aldıktan sonra denize açılan 39 yaşındaki Yeliz Bulut, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kaybolduktan 3 saat sonra kıyıdan 500 metre açıkta bulundu.

Fethiye'nin Çalış Plajı'na erkek arkadaşı 40 yaşındaki Serkan Saygın ile birlikte karavanla tatil yapmak için gelen Yeliz Bulut, saat 04.00 sıralarında yüzmek için Çalış Plajı'ndan denize açıldı. Gece karanlığında gözden kaybolan Bulut'un denizden çıkmaması üzerine arkadaşı Serkan Saygın, 112 Acil Servis ekipleri ve polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri kıyıdan denizi taradıktan sonra plaja dağıldı. Bulut'un plajın başka bir bölümünden karaya çıkmış olma ihtimaline karşı Çalış Plajı'nın 2 kilometrelik kısmı el fenerleriyle arandı. Bu sırada Göcek'ten gelen Sahil Güvenlik ekipleri de aramaya katıldı. Sağlık ekipleri ise plajda müdahale için bekledi.

'ÇOK İYİ YÜZERDİ'

Büyük korku ve panik yaşayan Serkan Saygın, kız arkadaşının 2 bira içtikten sonra suya girdiğini söyledi. Bulut'un gece boyu birkaç kez daha denize girip çıktığını anlatan Saygın, "Denize girmeden önce anormal bir şey yoktu. Eşyaları karavana bırakıp döndüğümde gözden kaybolmuş. 1 saat oldu hala denizden çıkmadı. Başka bir yerden çıkabilir mi bilmiyorum. Buralarda yüzüyordu ama o kadar yüzebilir mi bilmiyorum. Herhangi bir rahatsızlığı da yok, çok iyi yüzerdi" dedi.

3 SAAT SONRA BULUNDU

Yeliz Bulut, kaybolduktan 3 saat sonra Sahil Güvenlik ekipleri tarafından Çalış Plajı'ndan 500 metre açıkta suyun üzerinde sırt üstü uzanmış halde bulundu. Sahil Güvenlik botuyla kıyıya getirilip ambulansa alınan Bulut, kontrol için Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla Alkol Aldıktan Sonra Denize Açılan Kadın 3 Saat Sonra Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement