Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün Açıklaması

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Milas ilçesine 2014 ve 2015 yıllarında 72 milyon 21 bin liralık yatırım yapıldığını bildirdi.

09.03.2016 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Milas ilçesine 2014 ve 2015 yıllarında 72 milyon 21 bin liralık yatırım yapıldığını bildirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesince, Milas Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısında konuşan Gürün, Muhtar Çözüm Masası ile muhtarların belediyeye ulaşamama gibi sorunlarının ortadan kalktığını söyledi.

Muhtarların taleplerinin kayıt altına alındığını ve dönüş yapıldığını anlatan Gürün, sorunların çözümünün kendileri için önemli olduğunu kaydetti.

2016 yılında Muğla genelinde 410 milyon 118 bin liralık yatırım planlaması yapıldığını aktaran Gürün, şöyle konuştu:

"Belediyemiz ve MUSKİ 2014 ve 2015 yılında Muğla'ya 247 milyon 454 bin liralık yatırım yaptı. Büyük bir rakam. Mümkün olduğunca yatırım bütçesini yükseltmek istiyoruz. Milas'a 2014-2015 yıllarında 72 milyon 21 bin liralık yatırım yapıldı. Önemli bir yatırım. 2016 yılında 56 milyon 385 bin liralık bir yatırım öngörüyoruz. Bu artabilir."

Gürün, Milas'a yeni bir şehirlerarası otobüs terminali ve çöp depolama tesisi kazandırılması için çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.

Belediye Başkanı Tokat

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da belediyenin, vatandaşın ihtiyacı olduğu hizmetleri çözme konusunda hassasiyet gösterildiğini vurguladı.

Kısa sürede büyükşehir teşkilatının kurulmasının Muğla için çok önemli olduğunu ifade eden Tokat, şöyle devam etti:

"İlçe olarak Muğla'nın 13 evladından biriyiz. Şimdiye kadar gerek planlama gerek uygulama aşamasında Milas ve Muğla'nın genelinde yapılan çalışmalarda büyükşehir belediye başkanımızın hassasiyetine hayran olduğumu belirtmek istiyorum. Büyükşehir belediyemizin görev alanına giren hizmetlerde hem yasaların gerektiği çerçevede hem de vatandaşın en rahat edeceği düzeyde ulaşması için büyük hassasiyet gösteriliyor."

Toplantı, daire başkanlarının il genelindeki yatırımları anlattığı sunumun ardından sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement