Muğla'da, 24 Saattir Kayıp Eczacı İçin Facebook'ta Duyuru - Son Dakika
Güncel

Muğla'da, 24 Saattir Kayıp Eczacı İçin Facebook'ta Duyuru

Muğla\'da, 24 Saattir Kayıp Eczacı İçin Facebook\'ta Duyuru

Muğla'da, eczacı 34 yaşındaki Zihni Gürü'den 24 saattir haber alınamıyor.

27.10.2015 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'da, eczacı 34 yaşındaki Zihni Gürü'den 24 saattir haber alınamıyor. Gürü'nün hayatından endişe duyan yakınları, sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan kayıp mesajı paylaştı.

Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'de eczacılık yapan evli ve 1 çocuk babası Zihni Gürü, dün saat 14.00 sıralarında 48 NK 925 plakalı motosikletine binerek işyerinden ayrıldı. Cep telefonundan geceyarısına kadar eşine ulaşamayan Rukiye Gürü, ailesi ile birlikte polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu. Bilinen herhangi bir sorunu bulunmadığı belirtilen Zihni Gürü'nün bulunması için Komiser Hamdi Bey Polis Merkezi ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri seferber oldu.

FACEBOOK'TA PAYLAŞTILAR

Zihni Gürü'nün arkadaşı Hakkı Sarper, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Muğla Merkez Gürü Eczanesi sahibi Zihni Gürü, dün öğle saatlerinden bu yana kayıptır. 48 NK 925 plakalı mavi scooter tip motoruyla saat 2'de (14.00) eczanesinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamamıştır. Eşi ve ailesi hayatından endişe duymaktadır. O saatten sonra görenlerin ya da bilgi sahibi olanların lütfen 0532 600 6295 numaralı telefondan ulaşması rica olunur." - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla'da, 24 Saattir Kayıp Eczacı İçin Facebook'ta Duyuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement