Yine Kadın Cinayeti! Kayıp Cansu, Tecavüze Uğramış, Sonra Dereye Atılmış - Son Dakika
Güncel

Yine Kadın Cinayeti! Kayıp Cansu, Tecavüze Uğramış, Sonra Dereye Atılmış

Yine Kadın Cinayeti! Kayıp Cansu, Tecavüze Uğramış, Sonra Dereye Atılmış

Muğla'da kaybolduktan 3 gün sonra kanalda cesedi bulunan Cansu Kaya'nın öldürüldükten sonra suya atıldığı ve cesedinin 2 gün boyunca buzdolabında saklandığı ortaya çıktı.

18.06.2015 12:47  Güncelleme: 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Ortaca ilçesinde, kaybolduktan 3 gün sonra kanalda cesedi bulunan Cansu Kaya'nın öldürüldükten sonra suya atıldığı ve cesedinin 2 gün boyunca buzdolabında saklandığı belirlendi.

İŞ YERİNDEN AYRILDI, SU KENARINDA CESEDİ BULUNDU

Ortaca'nın Mergenli Mahallesi'nde yaşayan Cansu Kaya, garson olarak çalıştığı Dalyan Mahallesi'ndeki restorandan mesai bitiminin ardından ayrıldı. Annesi ve ablasının uzun süre telefonla ulaşamadığı, ayrıca Dalyan'da kaldığı apart otele de gelmeyen genç kız yakınları tarafından arandı. Jandarma ve polise de kayıp ihbarında bulunulmasının ardından, Cansu'nun cesedi arama çalışmalarına katılan ablası Burcu Kaya tarafından Dalyan'ın Çandır Geçişi mevkiinde su kenarında bulundu.

CİNSEL ORGANINDA ZORLAMA VAR! 2 GÜN BUZDOLABINDA SAKLANMIŞ, SONRA SUYA ATILMIŞ

Üzerinde sadece iç çamaşırı bulunan Kaya'nın cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Otopside Cansu'nun cinsel organında zorlama tespit edilirken, boğulduktan sonra suya atıldığı belirlendi. Cansu'nun cesedinin de 2 gün boyunca bir buzdolabında muhafaza edildiği tespit edildi.

ERKEK ARKADAŞI DA DAHİL 3 KİŞİNİN İFADESİNE BAŞVURULDU

Olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren jandarma, genç kızın son olarak birlikte görüldüğü erkek arkadaşı U.D.'nin de aralarında bulunduğu 3 kişiyi ifadelerine başvurulmak üzere İlçe Jandarma Karakol Kumutanlığı'na götürdü. Cansu'nun cenazesi, Muğla Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin ardından bugün yakınlarına teslim edildi. Evinin önüne getirilen Kaya'nın naaşı kılınan namazın ardından mahalle mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verildi.

TABUTUNA GELİNLİK ÖRTÜLDÜ

Cenazeye yakınları, arkadaşları ve mahalle sakinleri katıldı. Hiç evlenmemiş olan Cansu'nun tabutuna gelinlik örtüldü. Tabutu öpen yakınları, gözyaşlarını tutamadı. Son yolculuğuna uğurlanan Kaya'nın tabutunun üzerindeki gelinlik mezarının üzerine konuldu.

KIZ KARDEŞİ CESEDİNİ BULDU

Kız kardeşinin cesedini kanalda bulan abla Arzu Kaya, yaşadıkları şöyle anlattı:

"Arkadaşlarımla Dalyan'a gittik. Arkadaşlarımla oluşturduğumuz ekiple, aramaya devam edecektik. O sırada suyun üzerinde hareketsiz duran birini gördük. Dalyan'daki tekneciler, hareketsiz duran kişiyi kıyıya çıkardı. Tanığım tekneci susun deyince o anda anladım sudaki kişi kız kardeşim. Ondan sonrasını hatırlamıyorum. Ben kardeşimin öldürüldüğünden şüpheleniyorum. Faillerinin bir an önce bulunarak adalete teslim edilmesini ve en ağır cezanın verilmesini istiyorum."

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yine Kadın Cinayeti! Kayıp Cansu, Tecavüze Uğramış, Sonra Dereye Atılmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (43)

  • bayburtlu: su testısı su yolunda kırılır o kadar.... 1 43 Yanıtla
  • TÜRK: İDAM İSTİYORUZ İDAM 41 3 Yanıtla
  • TÜRK: idam istiyoruz idam 38 2 Yanıtla
  • ilginç: nerde kalirsa kalsin nerde calisirsa calissin aileside olmasin fark etmez kimsenin kimseye zorla sahip olmaya halki yok hele canina kiymaya hic hakki yok. Siddettle igreniyorum cigeri pes para etmez erkek müsfettelerinden. cekin artik pis ellerknizi gencecik kizlarimizdan. Bu nasil bir zevktir ki 5 dakikalik zevk icin birinin canina kiyiyosun 34 1 Yanıtla
  • Farozli: yeter artık ki ne yeter wallahi de billahi de adamı katil edecekler... yeminlen söylüyorum, bu ırz düşmanlarının katli vaciptir. 31 1 Yanıtla
  • SELAHATTİN AKP: rabbül alemin AKP Yİ BAŞIMIZA GETİRMEYİ NASİP ETSİN.İNŞALLAH 6 21 Yanıtla
  • SELAHATTİN AKP: rabbül alemin AKP Yİ BAŞIMIZA GETİRMEYİ NASİP ETSİN.İNŞALLAH 7 19 Yanıtla
  • İbrahim. Şen: Allah rızası. İçin. Bulunsun. Ve. İbret. İçin. İdam. Edilsinn 22 0 Yanıtla
  • Analiz: Aile ve sosyal POLİTİKAlar bakanlığı ne ise yarar? 19 3 Yanıtla
  • emili: Cinsel organında asılarak idam edilsin herkes de izlesin ...cannçekişe çekişe olsun 17 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kütahya'da Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı Başlıyor
    13:54 Kütahya'da Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı Başlıyor

    Kütahya'da düzenlenecek olan 14. Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı, 9-12 Mayıs tarihlerinde Pazartesi Pazarı Fuar Alanı'nda gerçekleştirilecek. Fuar, tarım ve hayvancılık sektörünün yenilikçi yüzlerini sergileyecek, sektör profesyonellerini bir araya getirecek ve son teknoloji ürünlerle tanışma fırsatı sunacak. Ziyaretçiler, dört gün boyunca geniş ürün yelpazesini keşfedebilecek ve sektördeki en son gelişmeleri öğrenebilecekler.

  • AŞTİ'de Ramazan Bayramı yoğunluğu: 706 bin 480 yolcu sirkülasyonu
    13:54 AŞTİ'de Ramazan Bayramı yoğunluğu: 706 bin 480 yolcu sirkülasyonu

    Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne, (AŞTİ) Ramazan Bayramı yoğunluğu sebebiyle 17 bin 662 otobüs giriş-çıkış yaparken toplamda 706 bin 480 yolcu sirkülasyonu gerçekleşti. Bayram tatilini memleketlerinde veya diğer şehirlerde geçiren vatandaşlar, AŞTİ'de yoğunluk oluşturdu. Biletlerin günler öncesinden satılması nedeniyle otobüs firmaları sefer sayılarını artırırken, AŞTİ on binlerce vatandaşın uğrak noktası oldu. AŞTİ'de, yoğunluk nedeniyle tatil öncesinde ve tatil boyunca temizlik, güvenlik, trafik gibi konularda tüm önlemler artırılırken süreç boyunca herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

  • Çin'deki Kunming'deki Yangınlar Söndürüldü
    13:50 Çin'deki Kunming'deki Yangınlar Söndürüldü

    Çin'in güneybatısındaki Yunnan eyaletinin merkezi Kunming'de çıkan tüm yangınlar Pazartesi günü saat 21.56 itibarıyla söndürüldü. Jinning ilçesi orman ve çayır yangınlarını önleme merkezinden yapılan açıklamada, herhangi bir can kaybı olmadığı ve yangının nedeninin araştırıldığı belirtildi. Yangın Cuma günü Erjie kasabasının Diantou köyünde başlamıştı.

  • Artvin'de Genç, Çoruh Nehri'nde Mahsur Kaldı
    13:50 Artvin'de Genç, Çoruh Nehri'nde Mahsur Kaldı

    Artvin'in Borçka ilçesinde bir genç balık tutmak için gittiği Çoruh Nehri'nde baraj kapakları açılıp nehrin debisi yükselince köprü ayağında mahsur kaldı. Genç, çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarıldı.

  • Çin'de Yapılması Planlanan Tren Garı Tasarımı Hijyenik Pede Benzetildi
    13:49 Çin'de Yapılması Planlanan Tren Garı Tasarımı Hijyenik Pede Benzetildi

    Çin'in Nanjing kentinde yapılması planlanan tren garı için önerilen tasarım, internet kullanıcıları tarafından hijyenik pede benzetildi. Yetkililer, tasarımın erik çiçeklerinden ilham aldığını söylese de, sosyal medya platformlarında milyonlarca kez görüntülenen başlık, tasarımın hijyenik pede benzediği yorumlarıyla dikkat çekti. Garın inşası tahminen 20 milyar yuana mal olacak ve daha önce Çin'de bazı mimari tasarımlar da benzer şekilde dikkat çekmişti.


Advertisement