Muğla'da Dolandırıcılık Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Muğla'da Dolandırıcılık Operasyonu

Menteşe ve Milas ilçelerinde düzenlenen operasyonda telefon dolandırıcılığı yaptığı tespit edilen 4 kişi gözaltına alındı.

15.04.2015 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Menteşe ve Milas ilçelerinde düzenlenen operasyonda telefon dolandırıcılığı yaptığı tespit edilen 4 kişi gözaltına alındı.

Menteşe ilçesi Müştakbey Mahallesi'nde telefonla aradıkları emekli öğretmen A.T'ye kendisini savcı olarak tanıtan bir kişi, "Banka hesabından terör örgütlerine para aktarıldığını belirledik. Hesabın, terör örgütünün eline geçmiş. Seni kurtarmamız için 55 bin lirayı çekip talimatlarımızı bekle" dedi. Dolandırılacağını anlayan A.T. durumu polis ekiplerine bildirdi.

Dolandırıcılardan birinin A.T. ile telefonla irtibat kurup, evine gelerek parayı alacağını bildirmesi üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. A.T'nin hazırladığı parayı almak için eve gelen zanlılardan A.D, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Ekipler, gözaltına alınan şüphelinin birlikte hareket ettiği 3 kişinin kiraladıkları araçla Milas ilçesinde bulundukları bilgisi üzerine, Milas Emniyet Müdürlüğü ile koordineli çalışma yürüttü.

Milas ilçesinde düzenlenen operasyonda N.A, A.A. ve Y.K. yakalanarak Muğla'ya getirildi.

Gözaltına alınan zanlıların, emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muğla'da Dolandırıcılık Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement