Muğla'da Fetö Soruşturmasında 2 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Muğla'da Fetö Soruşturmasında 2 Tutuklama

Muğla\'da Fetö Soruşturmasında 2 Tutuklama

MUĞLA'nın Ortaca ve Dalaman İlçeleri'nde, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen 10 kişiden 2'si tutuklandı.

09.09.2016 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUĞLA'nın Ortaca ve Dalaman İlçeleri'nde, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen 10 kişiden 2'si tutuklandı. 4'ü adli kontrol şartıyla olmak üzere 8'i ise serbest bırakıldı.

Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturması kapsamında FETÖ/PDY'ye ile ilişkisi olduğu ileri sürülen kişilere yönelik geçen 2 Eylül'de Ortaca ve Dalaman ilçelerinde çok sayıda adrese eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Aralarında imam, öğretmen ve dernek üyeleri ve esnafın bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen FETÖ/PDY ile ilgili olabileceği ileri sürülen bazı doküman ve belgelere el konuldu.

Polisteki işlemlerinin ardından dün Ortaca Adliyesi'ne adliyeye sevk edilen 10 şüpheliden Dalaman'da gözaltına alınan H.A. ile Ortaca'da gözaltına alınan M.Ş. tutuklandı. Diğer şüphelilerden 4'ü adli kontrol şartıyla olmak üzere 8'i serbest bırakıldı. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla'da Fetö Soruşturmasında 2 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement