Muğla'da Minibüs Askeri Araca Çarptı: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Muğla'da Minibüs Askeri Araca Çarptı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Muğla\'da Minibüs Askeri Araca Çarptı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Muğla’nın Yatağan ilçesinde minibüsün jandarma aracına arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 asker yaralandı.

28.05.2015 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Yatağan ilçesinde minibüsün jandarma aracına arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 asker yaralandı.

Kaza, Muğla- Aydın karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şükrettin Öztürk yönetimindeki 48 YL 007 plakalı minibüs, aynı yönde seyir halinde olan jandarma pikabına arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle minibüs refüjü aşarak karşı şeride geçerken, askeri araç ise şarampole devrildi. Kazada minibüs sürücüsü Şükrettin Öztürk, Uzman Jandarma Ramazan Çatmadın, erler Abdülkadir Elmaser ve Atakan Ülken yaralandı. Yaralılar ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Şükrettin Öztürk, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kazanın ardından olay yerine gelen Muğla İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kamil Kıspet ve İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya incelemelerde bulundu. Görgü tanıkları, askeri araca arkadan çarpan minibüsün çok süratli olduğunu ve hızını kesememesi nedeniyle kaza yaşandığını iddia etti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Muğla'da Minibüs Askeri Araca Çarptı: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement