Muğla'da Plajlar Doldu Taştı - Son Dakika
Yerel

Muğla'da Plajlar Doldu Taştı

Muğla’nın Ortaca ilçesinde bulunan İztuzu ve Sarıgerme plajları sıcak havanında etkisi ile yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı.

01.08.2015 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Ortaca ilçesinde bulunan İztuzu ve Sarıgerme plajları sıcak havanında etkisi ile yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı.

Kaya mezarlarının önündeki Dalyan kanalından teknelerle gezerek İztuzu plajına giden tatilciler, dünyaca ünlü İztuzu plajının tadını çıkardılar. Bunun yanı sıra Ortaca'nın gözde turistik noktalarından Sarıgerme Plajı da ziyaretçi akınına uğradı. Zaman zaman 40 dereceyi aşan sıcaklar nedeni ile bunalan yerli ve yabancı turistler bol bol denize girerek serinlediler.

Tatil için Ankara'dan geldiklerini ve İztuzu'nun ender yerlerden birisi olduğunu belirten Beyler Gündem, "Doğayı, doğal ortamı görmek için Ankara'dan geldik. Dağları, yeşillikleri bu kadar düzenli olan ender yerlerden birisi Dalyan, toplum olarak herkesin buna sahip çıkmasını öneriyorum" diye konuştu.

Tatil için Dalyan'ı tercih eden bir diğer Ankara'lı Haluk Yılmaz ise "Buraya Ankara'dan 3-5 senedir gelip, gidiyoruz. Güzel burası sessiz, sakin. Çok kalabalık değil. Çocuklar içinde iyi oluyor, yüzmeyi bilmiyor çocuklar. O açıdan korkumuz olmuyor, tereddüdümüz olmuyor. Gayet memnunuz yani buralardan" dedi.

Eşiyle beraber ilk defa bu bölgeye tatile gediklerini ifade eden İzmir'li Berrin Aydoğmuş, "Ben burada doğayı çok beğendim. Yeşili çok seviyorum zaten. İlk kez geldik buraya, geldiğime memnunum. Suyu ılık ve güzel" şeklinde konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğla'da Plajlar Doldu Taştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement