Muğla'da Sağanak Etkili Oluyor - Son Dakika
Güncel

Muğla'da Sağanak Etkili Oluyor

Menteşe ilçesinde etkili sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, tarım arazileri su altında kaldı Kentte son 24 saatte metrekareye 67 kilogram yağış düştü.

13.01.2015 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Menteşe ilçesinde etkili olan yağış, hayatı olumsuz etkiledi.

AA muhabirinin Muğla Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre, kent merkezinde son 24 saatte metrekareye 67 kilogram yağış düştü. Yağış nedeniyle bazı evlerin bahçesini su bastı.

Yağış nedeniyle trafikte aksamalar da yaşandı. Menteşe ilçesinde Uğur Mumcu Bulvarı, Atatürk Caddesi ve Muslihittin Caddesi'nde su birikintileri oluştu. Su altında kalan yollar, belediye ekiplerinin çalışmasının ardından açıldı.

Düğerek, Karabağlar, Kötekli mahalleleri ile Çevre Yolu çevresindeki tarım alanları ve Yeniköy Mahallesi'ndeki bazı yollar derelerin taşması sonucu su altında kaldı. Etkili yağışlar nedeniyle Muğla- Denizli güzergahlarının bazı bölümlerinde küçük çaplı heyelanlar oluştu.

Karayolları ekipleri, yola yığılan kaya parçalarını kaldırdı. Dün geceden bu yana etkili olan kar ile yağmur nedeniyle yollarda çökmeler meydana geldi. Ekipler iş makineleri ile yolları düzeltmeye çalıştı.

Yetkililer, yağışların etkisini artırarak yarın da devam edeceğini bildirdi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muğla'da Sağanak Etkili Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement