Muğla'da Yaz Okulu Programları Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Muğla'da Yaz Okulu Programları Tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesinin 7 dalda açtığı yaz okullarına 259 öğrenci katıldı.

13.09.2014 14:28  Güncelleme: 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Büyükşehir Belediyesinin ilk ve ortaokul öğrencilerinin yaz aylarını daha iyi değerlendirmelerini sağlamak ve gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla açtığı yaz okulu programları tamamlandı.

Düğerek Sosyal Tesisleri 'nde gerçekleştirilen kapanış törenine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güven, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, sporcular ve aileleri katıldı.

Törende, çocukların zamanlarını boşa geçirmemeleri ve kendilerini geliştirmeleri için yaz spor okulu açtıklarını vurgulayan Gürün, amaçlarının çocuklara sporu genç yaşta sevdirmek ve spor ahlakı içerisinde eğitimlerine katkı yapmak olduğunu söyledi.

Yaz spor okulu etkinliğine 7 branşta 259 öğrencinin katıldığını belirten Gürün, şöyle konuştu:

"Öğrencilerimiz 4 Temmuz'dan itibaren bu alanlarda spor yapıyor. Bizim amacımız çocuklarımıza sporu genç yaşta sevdirmek ve onların kabiliyet ve yeteneklerine göre belli alanlarda alt yapılarını oluşturmak. Öğrencilerimize yaygın spor yaptırıp aynı zamanda birbirlerini tanımalarını, hemşehrilik duygusunu artırmayı ve spor ahlakı içerisinde eğitimlerine katkı sağlamayı istiyoruz. Diğer ilçelerimizde de bu tür organizasyonları gerçekleştireceğiz."

Törende, Gürün, yaz spor okuluna katılan öğrencilere ve antrenörlerine sertifikalarını verdi.

Tören, öğrencilerin branşlarında yaptığı gösteri maçlarıyla sona erdi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muğla'da Yaz Okulu Programları Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement