Muğla'da Zıpkınla Vurulup Pişirilmeye Çalışılmış Yunus Bulundu - Son Dakika
Güncel

Muğla'da Zıpkınla Vurulup Pişirilmeye Çalışılmış Yunus Bulundu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kimliği belirsiz kişiler zıpkınla yunus vurup sonra da pişirmeye çalıştı. Sahil kıyısındaki bir kısmı yanmış yunusu vatandaşlar buldu.

25.01.2015 16:49  Güncelleme: 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahil kıyısında zıpkınla vurulmuş yavru yunus ölüsü bulundu. Kuyruğundan bir parça kesilen, vücudunda yanıklar bulunan ve yanında ateş yakıldığı anlaşılan yunusu pişirmeye çalıştıkları sanılan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

YUNUSUN VÜCUDUNDA ZIPKIN VE YANIK İZLERİ

Turgutreis Yelken Kulübü'nün Optimist Kategorisi'nde Türkiye Şampiyonluğu'na sahip sporcusu, Turgutreis Lisesi 11-D sınıfı öğrencisi 18 yaşındaki İnci Moral, antrenman yapmak için bu Sabah Yalıçiftlik Mahallesi Barboros Koyu'na giderken, kıyıda ölü bir yavru yunus olduğunu fark etti. Yaklaşık 110 santimetre boyunda 20 kilo ağırlığındaki yunusun vücudunda zıpkın ve yanık izleri dikkati çekti. Yanıbaşında ateş yakıldığı ve kuyruğundan bir parçanın kesildiği görülen yunusun öldürüldükten sonra yenilmek istendiğinin sanıldığı kaydedildi.

"ŞOKE OLDUM"

Yavru yunusun acımasızca öldürüldüğünü söyleyen İnci Moral, "Antrenman için geldiğimizde sahilde öldürülmüş, ardından yakılmış yunusu görünce şoke oldum. Gerekli yerlere bilgi verip, konunun araştırılmasını isteyeceğim" dedi.

İhbar üzerine olay yerine glen zabıta ekipleri, ölü yunusu Bodrum Belediyesi Mezbahası'na götürdü. Tarım İlçe Müdürlüğü yetkililerinin yarın ölü yunusu inceleyeceği belirtildi. Jandarma yunusu öldüren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Muğla\'da Zıpkınla Vurulup Pişirilmeye Çalışılmış Yunus Bulundu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Muğla'da Zıpkınla Vurulup Pişirilmeye Çalışılmış Yunus Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (37)

  • otada konar: Kesin bodrumda komilik yapan kurtlerdir. 25 43 Yanıtla
  • asas: kekolar yenecek balık zannetmeişlerdir:) 28 35 Yanıtla
  • Kürt: Siz Kürtlerin tırnağı olamasınız kuş beyınler 6 54 Yanıtla asil: sen de türklerin tırnağı olamazsın kuş beyinli asıl sensin şimdi burdaki bu sözün nekadar mantıksız 22 5 Ula_khro: evet olamayız nerde bizde o zeka:)) iki kalasın üstünde halay çekmek her insanın işi değildir :) 11 5
  • Fenerli: Kürt tür o paluği tanımayı kıro 18 21 Yanıtla
  • Sadi başkan: Kimin yaptığı belli tabiki kırolar 24 4 Yanıtla
  • Uğur: Bak kesin kürt çıkacak bu olayı yapan.... Ahada buraya şıpp diye yazıyorum ... 7 21 Yanıtla
  • Ilber hoca: Kürtleri niye bu kadar kıskanıyorsunuz pis faşistler ama bir şey diyeyim size etrafımda sizin gibi bir sürü milliyetçi var ama bu yazdıklarınızı hiçbiri yüzüme diyemez 6 19 Yanıtla
  • serkan Yılmaz: Kekonun biri vurmuş orasi kesin. Bunu yapan deniz görmemiş hanzo dur. 14 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement