Muğla Eğitim Bir-Sen'de Devir-Teslim - Son Dakika
Yerel

Muğla Eğitim Bir-Sen'de Devir-Teslim

Muğla Eğitim Bir-Sen\'de Devir-Teslim

Eğitim Bir-Sen Muğla Şubesi’nin 9 Kasım’da yapılan kongresinde göreve yeni seçilen yönetim kurulu, görevi eski yönetimden devraldı.

19.11.2014 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim Bir-Sen Muğla Şubesi'nin 9 Kasım'da yapılan kongresinde göreve yeni seçilen yönetim kurulu, görevi eski yönetimden devraldı. Muğla Öğretmen evinde yapılan devir teslim töreninde bir önceki Başkan Sebahattin Akkır'dan yeni başkan Önder Uçak devraldı. Törene, Eğitim Bir sen İlçe başkanları eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Düzenlenen törende; eski başkana şimdiye kadar verdiği hizmetler için teşekkür eden yeni başkan Önder Uçak; "Yıllardır görevi sürdüren yönetim kurulu başkan ve üyelerine teşekkür ediyorum. Muğla eğitimine hizmet eden, özverili çalışmalarından dolayı saygılarımı sunuyorum. Kendisini her zaman minnet duyguları ile anacağız. Destek ve dualarını yanımızda hissedeceğiz" dedi.

Görevi devreden eski başkan Akkır, "Arkadaşlarımız, sendikamızda eksiksiz uygulanan demokrasinin bir göstergesi sonucu yeni yönetimi tercih ederek, Önder Bey kardeşimize görevi verdiler. Hizmetten onur duyduğum sendikama ve sizlere elimizden geldiği kadar katkıda bulundum. Artık görevi devretme zamanı, hayırlı uğurlu olsun, yeni yönetime başarılar diliyorum. Yeni yönetim çok büyük sorumluluklar ve görevler üstlendi; sendikal bilgimiz ve gücümüzü ile kendilerini destekleyeceğiz." dedi.

Muğla Eğitim Bir-Sen Başkanı Önder Uçak; "Bize bu görevi veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Seçim sürecini artık geride bıraktık. Tüm delege ve üyelerimiz ile işbirliği yaparak; enerjimizi, bundan sonra kısa ve uzun vadeli hedeflerimizi gerçekleştirmek için harcayacağız. Bir nakkaş ve kuyumcu hassasiyetiyle ilimizde eğitim öğretim çıtasının yükseltilmesi için çalışacağız. Yönetim olarak hizmete hazırız, yapacağımız işlerle ilgili yol haritamız ve planlarımız mevcut. Planlarımız doğrultusunda istişareye ve tabanın sesine önem vererek, Muğla eğitimine katkılarda bulunmak istiyoruz. Üye sendikacılığı değil, kitle sendikacılığı yapacağız" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğla Eğitim Bir-Sen'de Devir-Teslim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement