Muğla İş Dünyasından Davutoğlu'na Yeşil Işık - Son Dakika
Yerel

Muğla İş Dünyasından Davutoğlu'na Yeşil Işık

Muğla İş Dünyasından Davutoğlu\'na Yeşil Işık

Başbakanlık görevini devralacak olan Ahmet Davutoğlu ismi Muğla iş dünyasında olumlu karşılandı.

23.08.2014 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakanlık görevini devralacak olan Ahmet Davutoğlu ismi Muğla iş dünyasında olumlu karşılandı. Ekonomik istikrarın devam edeceğini belirten iş dünyası, Ahmet Davutoğlu isminin beklenin isim olduğu konusunda görüş belirtti.

TEMMENİMİZ EKONOMİK İSTİKRARIN SÜRMESİ

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Başkanı Bülent Karakuş: "Sayın Davutoğlu deneyimli bir siyasetçi. Öncelikle ülkemize hayırlı olsun. İş dünyasının beklentileri istikrarın devam etmesinden yana. Başbakan değişikliği olsa da hükümet aynı hükümet olduğu için piyasaların olumsuz etkileneceğini düşünmüyorum. Ekonomik sistemde bir oynama ve değişiklik olmaz. Uygulanan bir ekonomik program var ve bu program kaldığı yerden devam eder" dedi.

BEKLENEN BİR DEĞİŞİKLİK

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şube Başkanı Sayim Akdeniz: "Sayın Davutoğlu beklenen isimdi. Dış politikadaki başarısı, uluslar arası alandaki tanınırlığı Türkiye için bir artı. Hükümet politikalarında bir değişikliğin yaşanacağını sanmıyorum. Bir ülkede Başbakan değişmesi birçok alanı olumlu veya olumsuz etkiler. Bizim gördüğümüz, piyasaların Sayın Ahmet Davutoğlu'nun Başbakanlığa seçilmesini gayet olumlu baktığıdır. Aksi olsaydı bir günde piyasalar alt üst olabilirdi. Beklenen bir değişiklik. Ülkemize hayırlı olsun dedi.

EKONOMİK PROGRAMDAN SAPMA OLMAZ

Muğla Ticaret Borsası Başkanı Hasan Gökmen: "12 yıldır devam eden bir ekonomik program var. Bu programdan sapma olacağını sanmıyorum. Aynı program devam eder. Türkiye'nin yeni Başbakanı Ahmet Davutoğlu'nun istikrarın devam etmesi yönündeki gayretlerinin Tayyip Bey'den geri kalmayacağını düşünüyorum. Piyasaların olumsuz tepki vermemesi iş dünyasının güveninden kaynaklanmıştır. Yeni dönemin ülkemize hayırlar getirmesini dilerim" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğla İş Dünyasından Davutoğlu'na Yeşil Işık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement