Muğla Merkezli Fetö/pdy Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Muğla Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şüphelilerin adliyeye getirilişi Muğla merkezli FETÖ/PDY operasyonu Operasyonda gözaltına alınan 14 şüpheli adliyeye sevk edildi Muğla ve Denizli'de "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY)" yönelik operasyonda gözaltına alınan 14 şüpheli adliyeye sevk edildi.

20.05.2016 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şüphelilerin adliyeye getirilişi Muğla merkezli FETÖ/PDY operasyonu

Operasyonda gözaltına alınan 14 şüpheli adliyeye sevk edildi

Muğla ve Denizli'de "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY)" yönelik operasyonda gözaltına alınan 14 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüpheliler, Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından Muğla Adliyesine sevk edildi.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında kent merkezi ve ilçelerinde FETÖ/PDY'nin deşifre edilmesi amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında "suç işlemek için örgüt kurma, örgüte üye olma ve finansal destek sağlama, milli, dini ve insani duyguları istismar etme suretiyle 'himmet' adı altında yardım toplama" iddialarına ilişkin Muğla ve Denizli'de belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, 14 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Muğla Merkezli Fetö/pdy Operasyonu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muğla Merkezli Fetö/pdy Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement