Muğla Ocak Ayında Ortaca'da Deniz Keyfi - Son Dakika
Güncel

Muğla Ocak Ayında Ortaca'da Deniz Keyfi

Muğla Ocak Ayında Ortaca\'da Deniz Keyfi

Ocak ayında Ortaca'da deniz keyfi MUĞLA'nın Köyceğiz İlçesi'nin yüksek kesimlerinde beyaz örtü hala erimezken, Ortaca'da yüzünü gösteren güneş, yazdan kalma bir gün yaşattı.

22.01.2015 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ocak ayında Ortaca'da deniz keyfi

MUĞLA'nın Köyceğiz İlçesi'nin yüksek kesimlerinde beyaz örtü hala erimezken, Ortaca'da yüzünü gösteren güneş, yazdan kalma bir gün yaşattı. Bazı kişiler kartopu oynamak için Köyceğiz'i, bazıları kişiler de güneşli havanın keyfini sürmek için Ortaca sahillerini tercih etti. Ortaca'da Ocak ayında deniz keyfi yapanlar objektiflere takıldı.

Son haftalarda aşırı yağışlar ve dondurucu soğuklar etkisini yitirirken, yağışın üzerinden geçen 12 güne rağmen Köyceğiz'in 900 rakımlı Ağla ve Çövenli yaylalarında 20 santimetreye kadar ulaşan kar hala erimedi. Birçok kişi beyaz örtüde kar keyfi yaşamak için bölgeye akın etti. Vatandaşlar çocuklarıyla kartopu oynandı, kardan adamlar yaptı. Köyceğiz'e 11 kilometre mesafedeki Ortaca İlçesi'nde ise güneşli hava hakimdi. Sıcaklığın 19 derecenin üstüne çıktığı bölgede pek çok vatandaş piknik alanları ile deniz kenarlarına akın etti.

Güneşli havada piknik yapan vatandaşlar, temiz havada dinlenme fırsatı yakaladı. Bazı vatandaşların çocuklarıyla birlikte Ocak ayında deniz keyfi de yaptığı görüldü. Tatil yapanlar vatandaşlar, " Muğla'da bir günde 2-3 mevsimi aynı anda yaşayabiliyorsunuz. Yarım saat ötede Ağla ve Çövenli yaylalarında kar keyfi yaşayın. İsterseniz İztuzu ve Sarıgerme sahillerin de güneşli ve güzel bir günün tadını çıkarın. Bu doğanın Muğla'ya armağanıdır" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla Ocak Ayında Ortaca'da Deniz Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement