Muğla Şehit Polisi Sefa Altınsoy İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Güncel

Muğla Şehit Polisi Sefa Altınsoy İçin Mevlit Okutuldu

Muğla Şehit Polisi Sefa Altınsoy İçin Mevlit Okutuldu

Muğla'nın Ortaca İlçesinde 26 yaşındaki şehit polis Sefa Altınsoy için mevlit okutulup, yemek verildi.

09.10.2016 23:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Ortaca İlçesinde 26 yaşındaki şehit polis Sefa Altınsoy için mevlit okutulup, yemek verildi.

Cizre'de bölücü terör örgütü PKK'nın geçen 26 Ağustos'ta bomba yüklü kamyonla düzenlediği saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da doktormarın müdahalelerine rağmen şehit düşen Özel Harekat polisi Sefa Altınsoy, Aksaray'da toprağa verildi. Geçen 29 Eylül'de son yolculuğuna uğurlanan şehit polis için ailesi Ortaca daki evlerinde mevlit okutup, yemek verdi. Mevlide Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer, eşi Miray Ürkmezer, CHP'li Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Ortaca Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Evren Ekmekçi, Ortaca İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, Muğla İl Müftüsü Hüseyin Erkek, Ortaca İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Hüseyin Başkan, Muğla MHP Milletvekili Mehmet Erdoğan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Duygularını davetlilerle paylaşan baba Faruk Altınsoy, vatanın birlik ve beraberliği uğruna şehitler verildiğini belirtip, tek erkek evladının da bu şehitlerin arasında olduğunu söyledi. Altınsoy, "Bu uğurda seve seve canlarını veren tüm vatan evlatlarına Allah'tan rahmet ve ailelerine başsağlığı diliyorum" dedi.

Kaymakam Fatih Ürkmezer de "Devlet olarak her zaman şehit ailelerini yanındayız. Şehit ailesi olmak, şehit yakını olmak, bir şereftir. Bugün ay yıldızlı bayrağın altında huzur ve güven içerisinde yaşıyorsak bunu vatan uğruna canını feda eden evlatlarımıza şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Siz değerli şehit aileleri bize şehidimizin emanetisiniz kaymakamlık olarak her zaman yanınızdayız Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar, yakınlarına da sabır diliyorum" dedi. Mevlit okunup, dua edilmesinin ardından vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla Şehit Polisi Sefa Altınsoy İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika


Advertisement