Muğla Valiliği'nden Cansu Kaya'nın Ölümüyle İlgili Açıklama - Son Dakika
Güncel

Muğla Valiliği'nden Cansu Kaya'nın Ölümüyle İlgili Açıklama

Muğla Valiliği\'nden Cansu Kaya\'nın Ölümüyle İlgili Açıklama

Muğla Valiliği’nden, Ortaca ilçesinde önceki gün su kanalında cesedi bulunan Cansu Kaya’nın ölümüyle ilgili yazılı bir açıklama yapıldı.

18.06.2015 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Valiliği'nden, Ortaca ilçesinde önceki gün su kanalında cesedi bulunan Cansu Kaya'nın ölümüyle ilgili yazılı bir açıklama yapıldı.

Muğla Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Bazı internet haber sitelerinde ve basın yayın kuruluşlarında bugün 'Cansu Kaya'nın ölümü ile ilgili çıkan haberlerde gerçeği yansıtmayan ve kamuoyunu yanıltan bilgilerin yer aldığı Valiliğimizce tespit edilmiştir. Kamuoyunun doğru bilgilenmesi adına Valiliğimizce aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür" denildi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam etiği kaydedilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlimiz Ortaca ilçesi Dalyan Mahallesi'nde 16 Haziran 2015 günü saat 13.50 sıralarında Cansu Kaya'nın kanalda ölü bulunması olayının aydınlatılması için İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü birimleri ile Ortaca İlçe Jandarma Komutanlığı birimlerinden oluşan özel ekip oluşturulmuştur. Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ve gözetiminde ön otopsi raporu için Dalyan Mahallesi Sağlık Ocağı'nda inceleme yapılmış, ölüm sebebi tespit edilememiş, kesin ölüm sebebinin tespiti maksadıyla Muğla Adli tıp Kurumu'na maktul sevk edilmiş henüz adli tıp raporu sonuçlanmamıştır. Oluşturulan özel ekip tarafından ölüm sebebi ile ilgili bütün ihtimaller göz önünde bulundurularak geniş çaplı bir araştırma ve soruşturma yapılmış, bu kapsamda maktulün bulunduğu bölgedeki bütün kamera kayıtlarının incelenmeye başlanmıştır. Cumhuriyet Savcısı tarafından Marmaris'te konuşlu İl Emniyet Müdürlüğü Dalgıç ekibi istenmiş, bugün saat 13.00'dan itibaren dalgıçlar olay bölgesinde delil aramaya başlamıştır. Yapılan çalışmalar neticesinde 4'ü şüpheli olmak üzere toplam 11 şahsın bilgisine başvurulmuş, 1'i maktule ait, 3'ü şüphelilere ait toplam 4 ikamet adresinde arama yapılmıştır. Oluşturulan Özel Ekip tarafından ilgili mevzuat kapsamında çok yönlü olarak çalışmalara aralıksız devam edilmektedir. Konu adli takip altına alınmıştır." - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Muğla Valiliği'nden Cansu Kaya'nın Ölümüyle İlgili Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Milletini Seven: Kıza Gentilmemlik yapsalar o akşamın o vaktinde Evine götürseler ne güzel olur 0 0 Yanıtla
  • Milletini Seven: İnsan ne desin Nur gibi kız o yaşda oraya çalışmaya gidiyor gurur verici o yönünü düşünseler bunu yapanlar 0 0 Yanıtla

Advertisement