Muğla Valisi Çiçek Milas'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Muğla Valisi Çiçek Milas'ı Ziyaret Etti

Muğla Valisi Çiçek: "Milas ilçemiz, gelecek vadeden bir ilçe. Nüfusu giderek artan, işsiz sayısı gelecekte azalabilecek, Muğla'ya, aynı zamanda Türkiye'ye önemli bir katkı sağlayabilecek bir ilçe"

18.11.2014 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Valisi Amir Çiçek, Milas ilçesindeki kurum ve kuruluşların yöneticilerini ziyaret etti.

İlk olarak Milas Kaymakamı Fuat Gürel'i ziyaret eden Çiçek'e burada ilçe hakkında sunum yapıldı.

Sunumun ardından açıklama yapan Çiçek, Milas ile ilgili projeleri kısa zamanda başlatmayı planladıklarını ifade etti. Milas'ın zengin tarihine değinen Çiçek, şöyle konuştu:

"Milas ilçemiz, gelecek vadeden bir ilçe. Nüfusu giderek artan, işsiz sayısı gelecekte azalabilecek, Muğla'ya, aynı zamanda Türkiye'ye önemli bir katkı sağlayabilecek bir ilçe. Denizinden, tarımından, tarihinden, madeninden aklınıza gelebilecek ne varsa hepsi Milas'ta vardır. Dolayısıyla bunları nasıl ekonomiye katabiliriz, nasıl Milas'ın tarihinden gelen bu zenginliklerini daha iyi hale getiririz, arkadaşlarımızla beraber çalışacağız."

Milas'ta ortak akılla hareket edildiğini de vurgulayan Çiçek, ilçede yürütülen çalışmaları ve kurumlar arasındaki birlikteliği beğendiğini dile getirdi.

Çiçek, daha sonra Hekatomnos Anıt Mezarı'nı ziyaret ederek, alandaki restorasyon çalışmaları hakkında bilgi aldı. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muğla Valisi Çiçek Milas'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement