Muhammed Fatih Karadeniz Düsseldorf Kuranı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında Bölge Birincisi - Son Dakika
Yerel

Muhammed Fatih Karadeniz Düsseldorf Kuranı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında Bölge Birincisi

Muhammed Fatih Karadeniz Düsseldorf Kuranı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında Bölge Birincisi

Kütahyalı gurbetçi çocuğu Muhammed Fatih Karadeniz, Almanya-Düsseldorf Bölgesi Din Hizmetleri Ataşeliği’nin düzenlediği Kuranı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında bölge birincisi odu.

02.05.2016 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahyalı gurbetçi çocuğu Muhammed Fatih Karadeniz, Almanya-Düsseldorf Bölgesi Din Hizmetleri Ataşeliği'nin düzenlediği Kuranı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında bölge birincisi odu.

Düsseldorf Bölgesi Kuranı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında bölge birincisi olan Muhammed Fatih Karadeniz, kendisini yetiştiren Kütahya Nuru Osmaniye Camisi eski imamlarından Almanya-Wuppertal Mimar Sinan Camisi Din Görevlisi Hayati Atalay'a emek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Wuppertal Mimar Sinan Camisi Din Görevlisi Hayati Atalay, yetiştirdiği öğrenci Muhammed Fatih Karadeniz'in Düsseldorf Bölgesi Kuranı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında bölge birincisi olmasından dolayı büyük gurur duyduğunu belirterek, "Görev süremin bitmesine yakın böyle bir ödül beni onurlandırdı. İnşallah hizmetlerimiz ve gayretlerimiz hem burada hem memleketimizde aynı şevk ve hızla devam edecektir" dedi.

Wuppertal Mimar Sinan Camisi Dernek Başkanı Yusuf Koç ise, Hayati hocamıza başarılı öğrenciler yetiştirdiği için cemaatim ve dernek yönetimi adına teşekkür ederim, ayrıca Muhammed Fatih Karadeniz'i de gösterdiği başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Yaklaşık 5 yıldır bizlere hizmet veren Hayati Atalay hocamızdan cemaat ve dernek yönetimi olarak Allah razı olsun ve başarılarının devamını temenni ederiz" dedi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhammed Fatih Karadeniz Düsseldorf Kuranı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında Bölge Birincisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement