Muhammed Taha Gergerlioğlu Ziyaretlerine Başladı - Son Dakika
Güncel

Muhammed Taha Gergerlioğlu Ziyaretlerine Başladı

Muhammed Taha Gergerlioğlu Ziyaretlerine Başladı

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Muhammed Taha Gergerlioğlu, Seçim Çalışmalarının Startını Partisinin İl Başkanlığına Yaptığı Ziyaret İle Verdi.

17.03.2011 22:32  Güncelleme: 22:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak parti milletvekili aday adayı muhammed taha gergerlioğlu, seçim çalışmalarının startını partisinin il başkanlığına yaptığı ziyaret ile verdi.

Milletvekilliği aday adaylığını AK Parti genel merkezine vererek, bu kutsal görev için yola çıkan Muhammed Taha Gergerlioğlu'nu İl Teşkilatı Tanıtım ve Medya Başkanı Ömer Demir karşıladı. AK Parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, milletimizin güvenini bu güne kadar boşa çıkartmadığının altını çizen Gergerlioğlu, bu hizmet yarışında kendisinin de bu güvene layık olmak için gayretle çalışacağını ifade etti.

Siyasetin emek ve fedakârlık isteyen bir hizmet olduğunu ifade eden Gergerlioğlu, "Seçim dönemi, Türkiye için çok önemli bir dönem. Bursa temsil anlamında örnek bir ilimiz ve il yönetiminin sergilediği samimi ve dik duruş bizlere de büyük bir güç veriyor. Türkiye'nin 2002'den bugüne nereye geldiğini hepimiz biliyoruz. Davamız büyük bir dava ve misyon. Bu yolda aday adayı olabilmek, bir toz tanesi olabilmek, temsil noktasında çok büyük bir mutluluk." dedi.

İl Teşkilatı Tanıtım ve Medya Başkanı Ömer Demir ise yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek "İl teşkilatı olarak tüm aday adaylarımıza eşit mesafedeyiz ve elimizden gelen desteği vermeye hazırız. İyi bir müracaat dönemi geçirdik. Biz de adaylarımızın tanıtımı için çok güzel çalışmalar hazırladık. Seçim çalışmalarında sizlere başarılar diliyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muhammed Taha Gergerlioğlu Ziyaretlerine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te Uyuşturucu İle Yakalanan Şüpheli Tutuklandı
    17:14 Karabük'te Uyuşturucu İle Yakalanan Şüpheli Tutuklandı

    Karabük İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, uyuşturucu ticaretini önlemek amacıyla saha çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, şüphe üzerine durdurulan O.A.'nın üst aramasında 43,37 gram esrar ele geçirildi. Şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

  • Çankırı'da 'Koyun ve Keçilerde Verimliliği Artırma Projesi' kapsamında 216 adet koç dağıtıldı
    17:14 Çankırı'da 'Koyun ve Keçilerde Verimliliği Artırma Projesi' kapsamında 216 adet koç dağıtıldı

    Tarım ve Orman Bakanlığı destekleriyle Çankırı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Koyun ve Keçilerde Verimliliği Artırma Projesi' kapsamında 76 yetiştiriciye 216 adet damızlık akkaraman koç ve toklu dağıtımı gerçekleştirildi. Dağıtım töreninde konuşan Tarım ve Orman İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, projenin sürülerdeki akrabalığı önlemek ve verim artışı sağlamak amacıyla yapıldığını belirtti.

  • Eskişehir'deki Liselerde İlk Yardım Farkındalık Eğitimleri Başlıyor
    17:14 Eskişehir'deki Liselerde İlk Yardım Farkındalık Eğitimleri Başlıyor

    Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen 'İlk Yardım Farkındalık Eğitimi Protokolü' imza törenine katıldı. Protokol kapsamında Eskişehir'deki lise düzeyi okullarda öğrencilere ilk yardım farkındalık eğitimleri verilecek. Eğitimler, okulların konferans salonlarında gerçekleştirilecek ve katılımcılara katılım belgesi verilecek.

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı: 6 bin 299 çift başvurdu
    17:11 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı: 6 bin 299 çift başvurdu

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na bugün itibarıyla 6 bin 299 çiftin başvurduğunu belirterek, başvuruların değerlendirildiğini ve olumlu sonuçlanan çiftlerin evlilik öncesi eğitimlere alındığını, resmi nikahın ardından da kredilerin hesaplarına yatmaya başlayacağını söyledi. Göktaş ayrıca, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına 8 bin personel alımının Nisan ayı içerisinde gerçekleştirileceğini belirtti.

  • Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, öğrencilerle kitap okudu
    17:09 Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, öğrencilerle kitap okudu

    Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Kütüphane Haftası dolayısıyla öğrencilerle birlikte kitap okuma etkinliği düzenledi. Etkinliğe akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Yılmaz, kitap okumanın önemine vurgu yaparak üniversitede kitap okuma etkinliklerinin yaygınlaştırılacağını ve kampüslerde bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti. Etkinlikte en çok kitap okuyan öğrencilere ödül verildi.

  • Otomobille çarpışan motosiklet yayalara çarptı: 1 ölü, 3 yaralı
    17:09 Otomobille çarpışan motosiklet yayalara çarptı: 1 ölü, 3 yaralı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde meydana gelen kazada, otomobil ile çarpışan motosiklet savrularak kaldırımda yürüyen bir kadın ve çocuğuna çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü ve yaralanan anne ile çocuk hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Düzce'de Tarımsal Üretimin Planlanması Konusunda Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
    17:08 Düzce'de Tarımsal Üretimin Planlanması Konusunda Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

    Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tarım ve Orman Bakanlığı ilgili Genel Müdürlüklerin katılımıyla tarımsal üretimin planlanması konusunda bir bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda, tarımsal üretimin planlanması ilkeleri ve geleceğe yönelik hedefler tartışıldı.


Advertisement