Muharip Gaziler Derneği Başkanı Çakal Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Muharip Gaziler Derneği Başkanı Çakal Güven Tazeledi

Muharip Gaziler Derneği Başkanı Çakal Güven Tazeledi

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şube Başkanlığı’nın 15. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

22.02.2015 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şube Başkanlığı'nın 15. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Ramazan Çakal tekrardan başkanlık koltuğuna oturarak güven tazeledi.

Zonguldak Belediyesi Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen kongreye Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Ertuğrul Koltuk, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Kemal Yurtbay, Belediye İş Sendikası Başkanı Tahsin Atayan, Zonguldak Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ali Çapri, CHP İl Yöneticisi Osman Kıransoy, çok sayıda muharip gazi ve ailesi katıldı.

Divan başkanlığını Zonguldak Gazeteciler Cemiyet Başkanı Derya Akbıyık'ın yaptığı kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Ramazan Çakal, Gazilerin sıkıntılarının tamamını bakanlara faks aracılığıyla gönderdiğini dile getirerek, "Bugün beni burada çok gururlandırdınız. Sizler için bu yolda canımı vermeye hazırım. Sayın Cumhurbaşkanım ve Başbakanım ve Milli Savunma Bakanı herkese faks yolladım. Gazilerimizin sorunlarını ilettim. Hepsinden seçimden sonra görüşmek için randevu aldım. Bu görevi tekrar bana verirseniz sizlerin haklarını korumaya devam edeceğim" şeklinde konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muharip Gaziler Derneği Başkanı Çakal Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement