Muharip Gazilerden Yenimahalle Belediye Başkanı'na Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Muharip Gazilerden Yenimahalle Belediye Başkanı'na Ziyaret

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Şükrü Tandoğan ve beraberindeki dernek üyelerini makamında ağırladı.

30.07.2014 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Şükrü Tandoğan ve beraberindeki dernek üyelerini makamında ağırladı. Yaşar, vatan savunmasında canını ortaya koyan gazilere her yurttaşın minnet borcu olduğunu söyledi.

Yenimahalle Belediyesi'nin şehit ve gazi yakınlarının her zaman yanlarında olduğunu söyleyen Yaşar, "Bu vatan uğruna gözlerini kırpmadan kendilerini feda eden, korkusuzca canlarını ortaya koyan tüm gazilerimize destek olmak görevimizdir" dedi.

-"BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR"-

Vatan topraklarının kolay kazanılmadığını hatırlatarak "İçinde bulunduğumuz bu günlerde birlik, beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Bunu cumhuriyete ve değerlerimize sıkı sıkıya bağlı kalarak sağlayabiliriz" ifadelerini kullanan Yaşar, Türkiye Muharip Gaziler Derneği'ne ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Şükrü Tandoğan ise Yaşar'a başarı dileyerek dernekleri hakkında bilgi verdi.

Ankara genelinde 2 bin 500, Türkiye'de ise 47 bin gazinin derneğe üye olduğunu söyleyen Tandoğan, "Amacımız, geçmiş kahramanlıkları, bu vatan topraklarının nasıl kazanıldığını gençlere öğretmek, onları bilinçlendirmektir" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Muharip Gazilerden Yenimahalle Belediye Başkanı'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement