Muharrem İnce, CHP'den İstifa Etmeyi Düşünmüyor - Son Dakika
Politika

Muharrem İnce, CHP'den İstifa Etmeyi Düşünmüyor

Emine Ülker Tarhan'ın istifası sonrası gözlerin çevrildiği Muharrem İnce, "Emine hanımın istifasına üzüldüm. AKP'den istifa edebilirsiniz ama CHP'den etmemelisiniz" dedi.

05.11.2014 16:10  Güncelleme: 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova milletvekili Muharrem İnce, CHP'deki son gelişmeleri değerlendirdi.

Tarhan'ın istifasına üzüldüğünü belirten İnce "Emine hanımın istifa etmesine üzüldüm. Çünkü istifa bir çözüm değil. Siyasi partiler de yetkileri kurultaylar verir. Kurultaylar partinin tapusunu vermez, yetki verir. Yöneticiler bu yetkiyi bazen iyi kullanır bazen kullanamaz. Bütün bunlar oluyor diye, partiden istifa etmek gereksizdir" dedi.

"CHP'DEN İSTİFA ETMEMELİSİNİZ"

İnce, kendisinin de istifa edip etmeyeceği sorusuna da "AKP'den istifa edebilirsiniz ama CHP'den etmemelisiniz. AKP'de Tayyip Erdoğan'la çelişirseniz yapacak bir şeyiniz yoktur. Ya kabul edersiniz ya da istifa eder gidersiniz. CHP öyle değil. CHP'de değiştirme şansınız var. Muhalefet etme şansınız vardır. Bunları yapabilirsiniz. Rahmetli Ecevit, merhum İnönü ile mücadele ederek kazandı. Sayın Baykal da Erdal İnönü ile mücadele etti ve kazandı. İstifa edip gitmektense kalıp mücadele etmek ve doğruları söylemek daha geçerli bir yoldur. Ben aklımın kenarından böyle bir şey geçirmediğim için Sayın Tarhan'la aynı bakmıyoruz konulara." yanıtını verdi.

(Kaynak: Sözcü)

Muharrem İnce, CHP\'den İstifa Etmeyi Düşünmüyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika Muharrem İnce, CHP'den İstifa Etmeyi Düşünmüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • tr: chp nin başına felaket gibi gelen kılıçtaroğlu istifa etmeli o zübük yüzünden chp ye oy veremiyoruz akp ye veriyoruz. . 10 10 Yanıtla
  • reis: Muharem az değil biliyor kemalin tabanları yağlandı hala başkanlık umudu görüyor 18 1 Yanıtla
  • efekentli 09: çok doğru söylüyorsun sayın ince chp den istifa edilmemeli kişilerle sorun olabilir ama chp bırakılmamalı ondan sonra parti sezgin tanrıkulu(pkk avukatı)erdoğan toprak(fethullahcı)mehmet bekaroğlu(devrin adamı)gibi insanlara kalıyor parti sonrada bir arpa boy yol almıyor chp kendi özüne dönmeli en başta da kılıçdaroğlu gönderilmeli bize biz olan yörük soyundan olma türk olan bir genel başkanı gelmeli ne oldu chp kürt açılımıyaptı yerel seçimde nereye aldı allah aşkına daha batıda yanlış politikalar yüzünden kaleler kaybedildi 8 2 Yanıtla
  • nazlı: Vay be 1 2 Yanıtla
  • bozkurt: Hepiniz defolunda millet kurtulsun sizde 550 tane bos adam ne ise yaradiklari belli degil 1 1 Yanıtla
  • yeterrr: Hani siz demokrattınız hani biat edeni sevmezdiniz Süheyl batumu neden ihraç ediyorsunuz yapacağınız tek bir şey var parti komple istifa etmeli hiç birinizden bir bişe olmaz 2 0 Yanıtla
  • akp lı: AKPLILERIN HEPSI ADAMMM BUNLAR HEPSI OLDU MADAMMM YA ARKADASS BU ADAM DEGILMIYDI CHP BASKANLIGINI KAYBEDERSEM ISTIFA EDERIMM DIYE HEMM ADAMM KILICDAROGLUNA ISE YARAMAZ DIYE DIYE BAGIRAN DEGILMIYDI EEE SECIMI KAYBETTI HEM ISTIFA ETMEDI HEMDE KILICDAROGLUNA YALAKALIK YAPIYOR YA VALLA UZULUYORUMM ATATURKUN KURDUGU BIR PARTIYI BU MALLAR TEMSIL ETMESINDEN. . . 0 0 Yanıtla
  • Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün makam odası çiçek bahçesini aratmıyor
    08:58 Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün makam odası çiçek bahçesini aratmıyor

    Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün 'tebrik' ziyaretleri sürerken, gönderilen çiçekler nedeniyle başkanlık makamı ve odanın girişi adeta çiçek bahçesine döndü. Başkan Ergün mesaisinin büyük bir bölümünü ziyaretçilerini ağırlayarak geçiriyor.

  • İran devlet televizyonu: İsrail saldırısında İsfahan'daki nükleer tesisler zarar görmedi
    08:17 İran devlet televizyonu: İsrail saldırısında İsfahan'daki nükleer tesisler zarar görmedi

    İsrail günlerdir beklenen misilleme saldırısını gerçekleştirirken, İran'ın birçok nükleer tesisinin bulunduğu İsfahan eyaletini hedef aldı. 3 drone ile gerçekleştirilen saldırı dünyayı tedirgin ederken, İran devlet televizyonu nükleer tesislerde herhangi bir zarar meydana gelmediğini duyurdu.

  • Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz
    04:48 Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, harcamaları kontrol etmek ve kesintiye gitmek için çaba göstereceklerini belirtti. Şimşek, enflasyonu düşürmek, mali disiplini sağlamak ve yapısal reformları hayata geçirmek gibi hedeflerinin olduğunu ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin uluslararası yatırımcıların güvenini yeniden kazandığını ve ekonomide ilerleme kaydedildiğini söyledi.


Advertisement