Muharrem İnce: Allah Dualarımızı Kabul Etti - Son Dakika
Güncel

Muharrem İnce: Allah Dualarımızı Kabul Etti

Muharrem İnce: Allah Dualarımızı Kabul Etti

Tartışmalı Yalova seçimleri hakkında açıklamada bulunan CHP'li İnce "Biz dua ettik. Allah da dualarımızı kabul etti" dedi.

17.04.2014 15:17  Güncelleme: 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Yalova'da Mart ayında yenilen kavurmaların 1 milyon liralık faturasının belediyeye gönderildiğini söyledi. Ayrıca İnce, seçimlerde geçmiş dönemki belediye tarafından 20 bin adet 300 bin lira değerinde şemsiye dağıtıldığını söyledi. İnce, bu şemsiyeyi TBMM'de basın toplantısında açarak Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ile birlikte altına girdi.

BİRLİKTE BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİLER

TBMM'de CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Yalova'nın Türkiye'nin gündemine oturduğunu ve 30 Mart seçimlerinde devletin, belediyenin imkanlarını,şer güçleri ve ittifakı yendiklerini belirten Muharrem İnce, AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı ve AK Parti İl Başkanlığına eleştirilerde bulundu.

"YSK BU OYUNLARA ALET OLMAYACAK"

İnce, şöyle konuştu; Bunlar sandıkta umudunu kaybedince Ankara'da umut arayan zavallılar, çirkefleşiyor. YSK'nın kapısında yatıyor günlerdir. Ben YSK'nın bu oyunlara alet olmayacağını düşünüyorum. Seçim çalışmalarında yenen kavurmaların 1 milyon liralık faturası belediyeye geldi. 48 saat Belediye Başkanımıza mazbatasını vermediler, mazbatasını alıp göreve başladığında başına gelmeyen kalmadı. Seçim öncesinde, Mart ayında yenmiş kavurmaların faturası geldi. 1 milyon liralık kavurma. Herkes yemiş Yalova'da yemeği, biz zannediyorduk ki, seçim çalışmaları. Bir takım insanlar finansa ediyor, AK Parti'de bunlara para gönderiyor, böyle yemek veriyorlar zannediyoruz. Meğer belediyeye kesmişler faturaları. Bu yemekler 75 bin porsiyon. Yalova'da geçerli oy sayısı 65 bin. 75 bin porsiyon kavurma, mükerrer var, burada da kısıtlılar var herhalde. Başkan'da 'ben kavurmayı yemedim hesabı ben ödemem' diyor. Eski Belediye Başkanı diyor ki, 'bu kavurmaları paralel öğrencilere yedirdim, onlarda gitti CHP'ye oy verdi' diyor. Bu arkadaş bu gün paralel dediği insanların yurtlarından, okullarında çıkmazdı."

"ALLAH DA DUALARIMIZI KABUL ETTİ"

Ardından da AK Partililerin yemekte çekilen fotoğraflarını gösterdi. Seçim sürecinde belediye tarafından şemsiyeler dağıtıldığını belirten İnce, "Şemsiyeleri kime verdin. 300 bin liralık şemsiye dağıtılmış. Bunlar halkla birlikte yürüyüş yapacak, o zaman dağıtılıyor. Biz Allah'a dua ettik yürüyüşlerimizle yağmur yağmasın diye, çünkü şemsiyemiz yok. Allah da duamızı kabul etti. İşin ilginci şemsiyeyi aldılar ama oyu bize verdiler. Yalovalıların bir kavurmaya kendilerini satacaklarını mı düşündün?" dedi.

 

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muharrem İnce: Allah Dualarımızı Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • mami: sen önce o taciz dosyalarının hesabını ver ince hani yalovada tüm kadınlar elimin altında diyordun ahlak yoksunu 16 9 Yanıtla
  • hasan beylerbeyi: konuşmaya bak okullarda inim inim öğrencileri inleten chp nin duasına bak.kim inanır 13 11 Yanıtla gülsmp: her seye gözü kapalı olarak inananlar icin sorun olmasa gerek ne de olsa birilerine ne yapsalar da inanıyorlar her sey gün gibi ortada tabi önemli olan cıkarları gözlerini kör eden insanların gözlerini acmak ama secimler sunu gösterdi ki bazı insanlar ne olursa olsun iflah olmaz 0 0
  • atakan: SEN DUA ETMEYİ BİLİRMİSİN Kİ?HANGİ DUALARI OKUDUN?ALLAHTAN NE İSTEDİN?SARHOŞKEN NASIL DUA ETTİN?... 8 14 Yanıtla svlylyl: kişi ve vaka hakkında bilginiz olmayınca ancak kişisel saldırıya geçebiliyosunuz..hangi duayı okudu allah bilir de anne ve babası hacı, ablası kapalı, duymuştur doğruyu elbet, yarı cahilin duasındansa gönülden edilen sarhoşun duasını tercih ederim... 0 0
  • er: en büyük CHP demokrasinin partisi 8 14 Yanıtla
  • kuray: itin duası kabul olsaydı göktenkemik yagardı sizde dua etmesini biliyormusunuz chp 8 12 Yanıtla NECOO: O ZAMAN SEN DE BİR DUA ET BAKALIM. EGEMEN BAĞ. CİNSİNDEN KABUL OLACAK MI? 0 0
  • kral: bu chp lı mıllet vekıllerı hala gırgırdalar 9 6 Yanıtla
  • HEMEN: BUNLAR ERMİŞ HEMEN DUALARI KABUL EDİLİYOR YA. 10 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Tokat'ta Deprem Sonrası Bin Çadır Dağıtıldı
    10:29 Tokat'ta Deprem Sonrası Bin Çadır Dağıtıldı

    Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray ilçesinde yaşanan depremlerin ardından vatandaşlara bin civarında çadır dağıtıldığını bildirdi. Hatipoğlu, depremin hemen sonrasında AFAD ekiplerinin bölgeye intikal ettiğini ve gerekli çalışmaların planlandığını belirtti. Ayrıca içme suyu ve kumanya dağıtımı da yapıldı. Vali Hatipoğlu, deprem sonrası dayanışma örneği gösteren Adıyaman Gölbaşılı hemşehrilerine teşekkür etti ve devletin tüm kurumlarının sahada olduğunu vurguladı.

  • FETÖ'nün kadın yapılanmasından aranan şüpheli jandarma tarafından yakalandı
    10:29 FETÖ'nün kadın yapılanmasından aranan şüpheli jandarma tarafından yakalandı

    FETÖ'ye üye olmak suçundan aranan ve 2 yıl 1 ay hapis cezası bulunan Ş.E., Afyonkarahisar'da jandarma tarafından yakalandı. Şüpheli, gözaltına alındıktan sonra cezaevine gönderildi.

  • Sivas'ta Akıncılar Kaymakamı ve Belediye Başkanı İkizyurt Mahallesini ziyaret etti
    10:29 Sivas'ta Akıncılar Kaymakamı ve Belediye Başkanı İkizyurt Mahallesini ziyaret etti

    Sivas'ın Akıncılar ilçesinde, Kaymakam Saltuk Buğrahan Açıkbaş ve Belediye Başkanı Murat Sevinç, İkizyurt Mahallesini ziyaret etti. Mahallenin Kılıçkaya Barajı'na sınır olmasından dolayı baraj bölgesinde incelemede bulunan Açıkbaş ve Sevinç, mahalle muhtarı Edip Kılıç'tan bilgi aldı. Mahalle sakinlerinin de eşlik ettiği incelemede mahallenin sorunları dinlendi.

  • Bandırma ve Erdek Ticaret Odaları Kapıdağ Turizmini Geliştirmek İçin İş Birliği Yapacak
    10:28 Bandırma ve Erdek Ticaret Odaları Kapıdağ Turizmini Geliştirmek İçin İş Birliği Yapacak

    Bandırma Ticaret Odası ve Erdek Ticaret Odası arasında Kapıdağ Turizmini geliştirmek amacıyla iş birliği protokolü imzalandı. Oluşturulan Kapıdağ Turizm Geliştirme Komisyonu, bölge turizminin gelişmesi ve tanıtımı için yapılması gerekenleri, ana sorunları ve çözüm önerilerini görüşmek üzere toplantılar düzenleyecek. Ayrıca, Kapıdağ Yarımadası'nda bulunan işletmelerin daha uzun sürelerde hizmet verebilmeleri için turizm sezon süresinin arttırılması için çalışmalar yapılacak.

  • Nazilli'de trafik kazasında 1 kişi yaralandı
    10:28 Nazilli'de trafik kazasında 1 kişi yaralandı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, plakasız motosiklet ile panelvan çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü yaralandı ve Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza anı, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

  • Denizli'de Milli Mücadele Kahramanı Abide Yanlışlıkla Yakıldı
    10:25 Denizli'de Milli Mücadele Kahramanı Abide Yanlışlıkla Yakıldı

    Denizli'nin önemli Milli Mücadele kahramanlarından Köpekçi Nuri Efe anısına yapılan abidenin 13 yaşındaki bir çocuk tarafından yanlışlıkla yakıldığı ortaya çıktı. Aile, tadilat masraflarını üstlendi.

  • Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı
    10:23 Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı

    Ödemiş Ticaret Borsası Çok Amaçlı Fuar Alanı'nda düzenlenen fuara yaklaşık 150 firma katıldı. Kaymakam Fatih Aksoy, tarım ve hayvancılığın önemine vurgu yaparak, fuarın bölgenin tarım potansiyelini göstereceğini belirtti. Fuar, 21 Nisan'a kadar ziyaretçilere açık olacak.


Advertisement