Muhasebecilerden Sgk'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Muhasebecilerden Sgk'ya Ziyaret

Muhasebecilerden Sgk\'ya Ziyaret

Çanakkale Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetimi, Muhasebeciler Haftası dolayısıyla SGK İl Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

04.03.2015 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetimi, Muhasebeciler Haftası dolayısıyla SGK İl Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Çanakkale SMMM Odası Başkanı Hakkı Alacaoğlu, Başkan Yardımcısı Kadir Elibol, Yönetim Kurulu Üyeleri Niyazi Özay ve Yeni Mesleğe atılan Kadir Alaca ile Öznur Alpsur, Çanakkale Sosyal Güvenlik İl Müdürü Basri Tümsek'i ziyaret etti. Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hakkı Alaca ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İl Müdürü Tümsek, serbest muhasebeci ve mali müşavirlerin iş dünyasının en yakın çalıştığı meslek gruplarından birisi olduğunu söyledi. İl Müdürü Tümsek, muhasebecilerin devletin vergi kayıt sisteminde ve Sosyal Güvenlik Prim Tahakkuk oluşturulmasında önemli bir görev üstlendiklerini ifade ederek, "Muhasebeciler kayıtlarını ne kadar düzgün tutarlarsa kayıt dışı ekonomi ve kayıt dışı istihdamın önlenmesinde o derece katkıda bulunur. Devlet gelirlerinin tahakkuku-tahsili konusunda mesleki sorumluluklarının bilincinde olarak bizlere destek olan serbest muhasebeci ve mali müşavirlerimize teşekkür ediyor, tüm meslek mensuplarının haftasını kutluyorum" dedi.

Ziyarette konuşan Çanakkale SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Alaca, 1-7 Mart Muhasebeciler Haftası dolayısıyla kurum ve kuruluşlara bir dizi ziyaretlerde bulunduklarını belirterek bu ziyaretlerden birini de serbest muhasebeci ve mali müşavirlerin en önemli paydaş kuruluşlarından olan Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'ne yaptıklarını söyledi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhasebecilerden Sgk'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement