Mühendislik Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Yerel

Mühendislik Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi

Mühendislik Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi ilk mezunlarını verdi.

30.05.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi ilk mezunlarını verdi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi'nden 2014-2015 eğitim öğretim yılında 15 öğrenci kep atma mutluluğunu yaşadı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılında Mühendislik Mimarlık Fakültesi'nden toplam 15 öğrenci mezun etmenin gurur ve heyecanını hep birlikte yaşadı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç Yerleşkesi Spor Merkezinde düzenlenen törene; Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Nevşehir İl Garnizon ve Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya, Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bekçi, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, üniversite akademik birim yöneticileri, akademik ve idari personeli, kamu kurum ve kuruluşlarının idari amirleri, davetliler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Eğitim öğretim hayatına 4 yıl önce başlayan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Jeofizik Mühendisliği bölümü öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı.

Jeofizik Mühendisliği Bölümü'nde dereceye giren Abuzer Aslan, Mehmet Günal ve Sibel Sönmez plaketlerini Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Halil İbrahim Oğuz'un elinden aldı.

Daha sonra mezun olan öğrenciler mezuniyet coşkusunu hep birlikte keplerini havaya atarak kutladı. Bu heyecanı törene katılan aileleri ile birlikte paylaşan öğrenciler duygu dolu anlar yaşadı. Tören öğrencilerin ve katılımcıların hatıra fotoğrafları çektirmeleri ile son buldu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mühendislik Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement