Muhsin Yazıcıoğlu, Nazilli'de Unutulmadı - Son Dakika
Yerel

Muhsin Yazıcıoğlu, Nazilli'de Unutulmadı

Muhsin Yazıcıoğlu, Nazilli\'de Unutulmadı

Nazilliler, BBP'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm yıl dönümü nedeniyle lokma hayrı dağıttı.

27.03.2014 00:29  Güncelleme: 00:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli'de Muhsin Yazıcıoğlu sevenleri, 5 yıl önce geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP'nin Merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm yıldönümü nedeniyle lokma hayrı dağıttı.

2009 Mahalli İdareler Genel Seçimi çalışmaları sırasında Kahramanmaraş'ta geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri İsmail Güneş ve helikopterde bulunanlar için kazanın yıl dönümünde Muhsin Yazıcıoğlu Sevenleri tarafından 3 bin kişilik lokma hayrı yapıldı.

Yazıcıoğlu'nun çizdiği yolda yürümeyi sürdüreceklerini ifade eden sevenleri, "Gönül Dostu, Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun aramızdan ayrılışının üçüncü yıldönümünde kendisini rahmetle ve üzüntüyle anıyoruz. Aynı kazada can veren yol ve ecel arkadaşları BBP Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ, İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı, Belediye Meclis üyesi adayı Murat Çetinkaya ve gazeteci arkadaşımız İsmail Güneş'in hepsinin ruhuna okunan hatimlerin duası da yapılmış oldu. Allah kabul etsin inşallah. Biz üstümüze düşen neyse senede bir kerede olsa yapmaya gayret ediyoruz. İnanıyoruz bu bir suikast. Normal bir kaza değil. Adaletin tecelli etmesini ve gerekenin biran önce yapılmasını ve bu suikastın açığa çıkarılmasını devletimizden bekliyoruz" şeklinde koştular.

'SUİKASTIN ORTAYA ÇIKARILMASINI BEKLİYORUM'

Etkinliği organize edenler arasında yer alan BBP Buharkent Belediye Başkan Adayı Ahmet Atay ise olayın kaza değil suikast olduğuna inandığını söyledi. Alperenlerin yaşanan olaya rağmen halen sabrettiğini ifade eden Atay; "Alperenler kesinlikle sabırlı davranıyorlar ama nereye kadar bu iş devam edecek bunun farkında değiliz. Bizi yollara dökmesinler. Artık bu suikast neticelensin, gereken suçlular gereken cezaları her kimse oraya kadar gitsin almalarını istiyoruz. Rabbim bu dünyada çıkmazsa öbür dünyada bu suikastı gerçekleştirenleri kahretsin diyoruz. Benim bu şahsi kanaatim kimseyi bağlamaz. Ben hükümetin bu işe, bu suikasta dahil olduğuna inanıyorum. Uçakların o radarları arıza yapıyor, 4 dakika radar görüntüleri ne yazık ki yok. Ordunun uçakları geçerken helikopterin bu uçakların düşebildiği de söyleniyor. Böylede olabilir. Ama Genel Kurmay Başkanlığı ne yazık ki bu 4 dakikalık görüntüleri hala teslim etmiş değil. Son gelinen nokta gösteriyor ki ülke bir bölünme sürecine girmiştir. Bu bölünme sürecini çok önceden gören Muhsin Bey ortadan kaldırılması gereken bir liderdi ve bunu da o gün itibariyle gerçekleştirdiklerine inanıyorum. Eğer bu kaza olmamış olsaydı bu suikastla vefat etmemiş olsaydı yine deneyeceklerdi. Ta ki canını alasıya kadar. Çünkü Muhsin Yazıoğlu Türkiye'de çok şeyleri bilen ve bunu engelleyebilecek silahsız güçleri bir araya getire bilecek ve tepki koyabilecek tek liderdi. Bu işte hem hükümetin ne yazık ki Genel Kurmayın dahil olduğuna ben inanıyorum. Bir an önce bu suikastın ortaya çıkarılmasını bekliyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhsin Yazıcıoğlu, Nazilli'de Unutulmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement