Muhsin Yazıcıoğlu Vefatının 8'inci Yılı - Son Dakika
Güncel

Muhsin Yazıcıoğlu Vefatının 8'inci Yılı

Besni ilçesinde, Büyük Birlik Partisi Kurucusu ve Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu için Alperen Ocakları tarafından mevlit okutuldu.

24.03.2017 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Besni ilçesinde, Büyük Birlik Partisi Kurucusu ve Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu için Alperen Ocakları tarafından mevlit okutuldu.

25 Mart 2009 tarihinde Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit bölgesinde geçirdiği helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden Yazıcıoğlu, vefatının 8'inci yılında anıldı.

Besni Alperen Ocakları tarafından merkez Haci Reşit Camisi'nde mevlidi şerif okutulmasının ardından basın açıklaması düzenlendi.

Besni Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Unuturum, mevlit sonrası yaptığı açıklamada Muhsin Yazıcıoğlu'nun 1980 öncesi dönemde milletin istikbaline pusu kurulduğunda en cesur haliyle karşı durduğunu ifade etti.

Yazıcıoğlu'nun 21'inci yüzyılın Yesevisi olarak Türk-İslam dünyasında büyük bir lider olarak tarihe geçtiğini dile getiren Unuturum, şunları kaydetti:

"Muhsin başkan, siyasetin ahlak portresidir. Biz, onun talebesi ve ülküdaşları olarak ömrümüz yettiği müddetçe onun bize ve bütün insanlığa emanet ettiği davasına sahip çıkacağız. Hakkı hak bilip hak demeyi batılı batıl bilip reddetmeyi kendisine şiar edinen Alperen gençlik, kıyamete kadar zalimin korkulu rüyası, mazlumun kanayan yarasına merhem olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle şehit liderimiz merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nu ve beraberinde şehadet şerbeti içen ülküdaşlarımızı ve bu vesileyle bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muhsin Yazıcıoğlu Vefatının 8'inci Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement