Muhtar Adayı Tarakçı'dan 26 Proje - Son Dakika
Yerel

Muhtar Adayı Tarakçı'dan 26 Proje

Muhtar Adayı Tarakçı\'dan 26 Proje

Kartepe ilçesi Fatih Sultan Mehmet mahallesi Muhtar adayı Selami Tarakçı, 2014 Mart Yerel Seçimlerine iddialı şekilde hazırlandı.

05.03.2014 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe ilçesi Fatih Sultan Mehmet mahallesi Muhtar adayı Selami Tarakçı, 2014 Mart Yerel Seçimlerine iddialı şekilde hazırlandı. Muhtar adayı Tarakçı 26 proje üreterek seçildiği takdirde bunları hayta geçirmek için tüm alt yapı çalışmalarının hazır olduğunu kaydetti.

Kartepe ilçesinin Fatih Mahallesi, Sarımeşe Hürriyet Mahallesi'nin bir kısmı, Bakırlı Mahallesi'nin bir kısmı ve 17 Ağustos Mahallesi'nin birleştirilmesi sonucu oluşan Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nin ilk muhtarı olmak için aday olan Selami Tarakçı, "Halkımıza hizmeti daha hızlı ve adil bir şekilde ulaştırmak için birleştirilen mahalleler aynı zamanda profesyonel yönetim anlayışını da beraberinde getirmektedir. Her geçen gün gelişen ve değişen ilçemizin yeni mahallesi olan Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'ni de bizler profesyonel yaklaşım ile hak ettiği hizmetleri alması için bu göreve aday olduk. Bunu sağlamak adına şimdiden projelerimizi hazırlayıp seçmenlerimizle paylaşmaktayız. Alt yapı çalışmasını hazırladığımız 26 proje ile mahallemizi hizmetlerle donatacağız" dedi.

Tarakçı, projelerin hayata geçirilmesi için mahalle seçmenlerinin teveccühünü beklediğini ifade etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtar Adayı Tarakçı'dan 26 Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement