Muhtar Daud; Sorun Hatsu ile Giderildi - Son Dakika
Güncel

Muhtar Daud; Sorun Hatsu ile Giderildi

HATSU, Samandağ ilçesine bağlı birçok mahallede kanalizasyon bakım ve temizlik çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

18.01.2016 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl genelinde kanalizasyon sorunlarını çözüme kavuşturma adına çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Genel Müdürlük, bu kapsamda Samandağ'a bağlı Atatürk, Cumhuriyet, Çiğdede, Deniz ve Yeni mahallelerinde yol seviyesi altında olan 35 ana bacanın yol seviyesine getirildiğini açıklayarak, yapılan çalışma sayesinde müdahale anında ana bacaların daha kolay tespit edileceğini ve yol seviyesinin altında veya üstünde olan logar kapaklarının ulaşımda oluşturduğu sorunun ortadan kaldırıldığını belirtti.

İdare ayrıca, yine Samandağ'ın birçok noktasında var olan parsel tıkanıklıklarının giderildiğini aktararak, altyapıdaki eksikleri tamamlanmış, temiz ve yaşanabilir bir il oluşturmak için çalışmaların bütün hızıyla devam edeceğini kaydetti.

Bütün imkânlarını seferber ederek kanalizasyon, yağmursuyu ve içmesuyu altyapı çalışmalarının süreceğini belirten HATSU, yapılan çalışmada 4 personelin görev aldığını açıkladı.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve çalışmalarda ilgili görüşlerini bildiren Atatürk Mahalle Muhtarı Ali Daud, ilçedeki çoğu mahallede logar kapaklarının parke taşlarının altında kaldığını ve trafik için bir sorun teşkil ettiğini belirterek, bu sorunun HATSU ekibinin yürüttüğü onarım çalışmasıyla birlikte giderildiğini aktardı.

Muhtar Daud, yapılan hizmetlerden dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'a ve HATSU çalışanlarına teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muhtar Daud; Sorun Hatsu ile Giderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement